Városlista
2020. február 21, péntek - Eleonóra

Hírek

2020. Február 14. 07:58, péntek | Belföld

Gázolt a vonat Nagytéténynél

Gázolt a vonat Nagytéténynél

Elgázolt egy embert egy vonat Nagytéténynél péntek reggel. A baleset miatt 20-40 perces késések lehetnek a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa és a Budapest-Székesfehérvár-Szombathely vonalakon.

Elgázolt egy embert a Budapestről Szombathelyre tartó IC900-as számú, Bakony InterCity Nagytétény állomásnál péntek reggel - írja Facebook-oldalán a Mávinform. A katasztrófavédelem közleménye szerint a baleset a Nagytétényi úti vasúti átjáróban történt.

A helyszínelés végéig - várhatóan 9-10 óráig - egy vágányon haladhatnak a vonatok Nagytétény és Tárnok között.

A gázolásban érintett IC utasait átszállították a Katasztrófavédelem segítségével. Az Üllőről Martonvásárra tartó 3812-es, valamint a Martonvásár és Kőbánya-Kispest közötti, 8:10-es indulási idejű, 3837-es számú S36-os járatok ma Kőbánya-Kispest és Martonvásár között nem közlekednek.

Forrás: origo.hu

Kép: 24.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 20. 19:25, csütörtök | Belföld

Kalauzra támadt egy utas a pásztói vonaton

Az ügyészség vádat emelt egy huszonhárom éves férfi ellen, aki a vonaton előbb az utastársait \"piszkálta\", majd Pásztón rátámadt a kalauzra, amiért az leszállította őt.

2020. Február 20. 18:53, csütörtök | Belföld

Gyerekek törtek be egy budapesti lakásba

Nagyon megijedt az a kispesti, fiatal pár, akik arra ébredtek, hogy hajnal 1 körül két idegen fiatal osont be a lakásukba.

2020. Február 20. 14:01, csütörtök | Belföld

Elítélték a két újszülöttjét megfojtó sárkeresztúri nőt

Első fokon, nem jogerősen tizennyolc év fegyházra ítélték azt a sárkeresztúri nőt, aki három éven belül két újszülöttjét is megfojtotta - közölte a Székesfehérvár Törvényszék csütörtökön az MTI-vel.

2020. Február 20. 12:08, csütörtök | Belföld

Már az ötezredik veseátültetést végezték el a Semmelweis klinikán

Elvégezték az ötezredik veseátültetést a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinikáján - közölte az egyetem csütörtökön az MTI-vel.