Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Október 10. 08:19, péntek | Sport
Forrás: InfoVáros | Hajósi Miklós

Gender Racing Team az évadzárón a Hungaroringen

Gender Racing Team az évadzárón a Hungaroringen

Már csak egy lépésre a bajnoki címtől!

A hétvégén futják az MNASZ Hankook – Duna Autó Autós Gyorsasági OB utolsó bajnoki fordulójának futamait a Gender Racing Team versenyzői a Hungaroringen. Az idényzáró legfőbb kihívása megint az lesz, mint a Pannónia-ringen, hogy a versenyzőknek és a technikának három versenyfutamot kell teljesíteni a két versenynap alatt.

A csapat versenyzői közül a Formula Renault kategóriában a bajnokesélyes Rónai Tamás hetvenhat ponttal áll a bajnoki tabella élén és az ellenfeleknek inkább már csak matematikai esélyük van arra, hogy elvegyék tőle az év végi első helyet.

A Slovakiaringen a százötvenedik bajnoki futamát teljesítő Eszenyi László a második helyen ötvenkét ponttal várhatja a bajnokság záró hétvégéjét.

Balogh Zoltán a csapat folyamatosan fejlődő újonca is nagyszerű versenyeket futott a Slovakiaringen ahol elkönyvelhette autóversenyzői pályafutása első dobogós helyezését is! Balogh harmincnyolc pontot gyűjtött eddig a Formula Renault Kupa értékelésében.

A Gender Racing Team csapatfőnökének, Tóth Tamásnak az utolsó versenyhétvégén is lesz miért izgulnia, de a várható eredmények tükrében elégedetten néz az utolsó versenyhétvége elé:

„Az előző Slovakiaring-i a szezon legmozgalmasabb versenyhétvégéje volt. A futamokon volt adok-kapok bőven, amiből volt, hogy autó sérülésekkel és pozíció vesztéssel jöttünk ki, de így is volt olyan versenyfutam ahol a dobogót a Gender Racing versenyzői töltötték meg! Eszenyi Laci egy szép győzelemmel ünnepelhette ott a másfélszáz eddig teljesített versenyfutamainak jubileumát! Úgy tűnik Rónai Tomi révén az idén is a csapatunknál marad a Formula Renault Kupa év végi bajnoki trófeája és nagy örömmel tölt el Balogh Zoli eredménye is, aki az év elején megkezdett munka és folyamatos fejlődés gyümölcseként megszerezhette a szlovákiai hétvégén pályafutása első dobogós helyezését! Ezúton is nagyon köszönöm mindenkinek a munkáját, támogatását, aki a csapatban és a csapat körül hozzájárult ezekhez a nagyszerű eredményekhez és az idei szezonban elért sikerekhez!

A hétvégén természetesen nagy szeretettel várjuk a Hungaroringre minden szurkolónkat és támogatónkat! Bízom benne, hogy a záró futamokon is győzelmekkel és dobogós helyezésekkel koronázzák majd meg a fiuk a 2014-es versenyévadot!”

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.