Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2016. Március 29. 20:28, kedd | Helyi
Forrás: Generali

Generali: Új képviseleti pont nyílt Győrben

Generali:  Új képviseleti pont nyílt Győrben

Az ország egyik legkiterjedtebb tanácsadói és képviseleti hálózatának bővítésével Győr lakói mostantól még könnyebben elérhetik a Generali Biztosító szolgáltatásait személyesen is.

Győrben még könnyebben tájékozódhatnak a személyre szabott igényeket kielégítő biztosítási és megtakarítási lehetőségekről, a Generali Biztosító ugyanis megnyitotta legújabb képviseletét a településen.

A társaság célja, hogy az ország valamennyi járásában jelen legyen, hiszen a cég filozófiája szerint a személyes tanácsadást semmi sem pótolhatja.

A Generali Biztosító szerint a minőségi ügyfélkiszolgálás érdekében a személyes kapcsolattartás nem helyettesíthető, hiszen a termékek, szolgáltatások és az összetett, személyre szabható biztosítási megoldások alapos megértéséhez szükség lehet a felkészült tanácsadók segítségére.

Amit a Generali kutatása szerint valóban igényelnek az ügyfelek: bár a relatív többség (~50%) a tájékozódáshoz igénybe venne online felületeket, szerződését mindenképpen személyesen kötné meg, míg ötödük mindent személyesen intézne.
A biztosítótársaság számára tehát kiemelten fontos, hogy közvetlen jelenlétének köszönhetően, piacait megismerve az ország minél több településén a helyi igényeknek megfelelő biztosítási szolgáltatásokat nyújtson, és ezzel az ott élő embereket és a helyi intézményeket fenyegető kockázatokat kezelje és csökkentse.

A Generali több mint 3.100 településen biztosítja ügyfeleit; több mint 210 képviseleti pontból álló értékesítési hálózatának további bővítése és minőségi fejlesztése pedig egyértelmű prioritás a cég számára 2016-ban.

Generali Biztosító – Győr

Bár a biztosító korábban is jelen volt a városban, az új képviseleti pont segítségével a Generali Biztosító még inkább része lehet a település életének. Megismerheti a helyi igényeket, élethelyzeteket, és ezekre személyre szabott megoldásokat tud ajánlani.
A képviseleti ponton a Generali Biztosító lakossági biztosításai mellett a Generali Nyugdíjpénztár, a Generali Egészségpénztár, az Európai Utazási Biztosító és Europ Assistance biztosítási megoldásai is elérhetőek

A GENERALI CSOPORT

A Generali Biztosító Magyarország egyik vezető biztosítótársasága, a nemzetközi Generali Csoport tagja. A nemzetközi Generali Csoport az egyik legnagyobb világméretű biztosítási szolgáltató, a vállalatcsoport 2014-es teljes díjbevétele meghaladta a 70 milliárd eurót. A világszerte 78 ezer alkalmazottat foglalkoztató és több mint 60 országban 65 millió ügyféllel rendelkező Generali Csoport egyike a nyugat-európai piacok vezető szereplőinek, valamint egyre fontosabb szerepet tölt be a közép-kelet-európai és ázsiai piacokon is. A Generali Csoport Közép-Kelet-Európa 10 országában a Generali CEE Holdingon, a régió egyik vezető biztosítási szolgáltatóján keresztül végzi tevékenységét

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.

2024. Május 01. 09:12, szerda | Helyi

Megnyerte a férfi kézilabda bajnokságot a Győri ETO-UNI FKC

A hátralévő 3 forduló eredményétől függetlenül már most megnyerte a bajnokságot a Győri ETO-UNI FKC csapata.

2024. Május 01. 07:13, szerda | Helyi

Először nyílt fotókiállítás a Széchenyi István Egyetem Győri Innovációs Parkjában

„Hommage fekete-fehérben: tisztelgés Győr városa és a Széchenyi István Egyetem előtt” címmel nyílt kiállítás a Széchenyi István Egyetem Győri Innovációs Parkjában a napokban.

2024. Április 30. 09:16, kedd | Helyi

Győr lett a Kinder Kupa egyik magyarországi állomása

A RÁBA ETO tenisz szakosztályának egyik célja, hogy ismét Győrbe hozzanak országos teniszversenyeket.