Városlista
2019. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2017. December 01. 08:42, péntek | PR

GEOX, a lélegző cipő

GEOX, a lélegző cipő

A GEOX márka a család minden tagja számára kiváló minőségű lábbeliket gyárt. A márkanév az úgynevezett lélegző cipőkről vált híressé, hiszen alapanyagukat, felületi kialakításukat górcső alá véve elmondható -

hogy melegen és szárazan tartják a lábakat körülményektől függetlenül. Az ecipo.hu információi szerint a GEOX cipők iránt egyaránt sok nő és férfi érdeklődik, de a gyerekcipők is nagy népszerűségnek örvendenek.

Megfizethető megbízhatóság egészen gyermekkortól

Minden szülő tisztában van azzal, hogy a gyermekek számára vásárolt cipők esetében egészen másfajta szempontokat érdemes szem előtt tartani, mint akkor, ha felnőttként szeretnénk megtalálni az ideális darabokat. A GEOX a gyermekeknek kialakított kollekcióival arra törekszik, hogy a kicsik fejlődését és kényelmét egyaránt szolgálják a lábbelik, és a bokának is megfelelő támasztékot nyújtsanak. A márka gyermekcipői speciálisan kialakított gumitalppal rendelkeznek, amely szárazon és melegen tartja az apró gyermeklábakat. A talpon megtalálható kis lyukakon távozik az izzadtság, a lélegző membrán felületnek köszönhetően pedig a víz bejutása gátolt. Ez utóbbi egy speciális, kis pólusú anyag, amelynek mikropólusai nagyobbak, mint az izzadság páramolekulái, de kisebbek a vízmolekuláknál. A technológiának hála a GEOX cipők elvezetik az izzadságot, de a nedvességet nem engedik be.

GEOX: speciális membránok kombinációja

A hagyományos vízálló cipők esetében a belső bélésben kerül elhelyezésre a membrán. Ez azért nem jó, mert amikor a víz behatol a cipőbe, akkor a felsőrész és a bélés között egyfajta hideg érzetet hagy maga után. A lélegző GEOX márka különlegessége abban rejlik, hogy kiküszöbölhető ez a hátrány, és a víz már a cipő külső felületéről is lepereg a felsőrészre elhelyezett membránoknak hála. Így a felső résztől egészen a talpig száraz marad a láb.

Megfelelő lábbelivel a megfázás ellen

Saját gyermekkorunkból talán sokan emlékszünk arra, amikor szüleink mindig ránk szóltak, hogy ne járkáljunk mezítláb, mert meg fogunk fázni. Nem véletlen az elővigyázatosság, hiszen gyakran éppen lábról szoktunk megfázni. A felső-légúti megbetegedések bármely korosztálynak és nemnek gondot okozhatnak, de nők esetében különös figyelmet érdemel a felfázás elleni védekezés. A probléma a gyengébbik nem körében akár visszatérő jelleggel is bírhat, ami a termékenységre is rányomhatja bélyegét. Nagyon fontos tehát, hogy valóban vízálló cipőt viseljünk az ősztől tavaszig terjedő hónapokban, hiszen ezen akár egészségi állapotunk is múlhat.

Nem csak lélegzik, de stílusos is

Cipőválasztás alkalmával nem csak a praktikusságra szoktunk figyelni, hanem bizony a megjelenésre is. Igaz ez az átmeneti cipőkre vagy például a mostanság sokak által keresett téli kollekcióra. A GEOX arra törekszik, hogy a márkától megszokott színvonalat és a lélegző kialakítást az aktuális trendekkel elegyítse. Mindez azonban még kevés lenne ahhoz, hogy azt a stílusos megjelenést kaphassuk, mely oly jellemző a márka lábbelijeire. Az aktuális kollekciók megálmodói igyekeznek a GEOX jelentette stíluson belül maradni és úgy megálmodni az újdonságokat, hogy abban mindenki rálelhessen az elvárásainak, személyes igényeinek és persze kényelemről alkotott felfogásának megfelelő darabokra.

A márka egyébként a szociális felelősségvállalásból is kiveszi a részét, hiszen létezik olyan speciális kollekciója, melynek díszítését Down-szindrómás fiatalok készítik. A cég szakemberei azon az állásponton vannak, hogy ha egy márka csapata teheti, akkor mindenképpen úgy kell végezni tevékenységüket, hogy azzal a társadalom számára is hasznossá sikerülhessen válni.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 13. 10:36, csütörtök | PR

Nemzetközi és magyar sztárokkal indul az országos kerékpár fieszta

11 megyén és 100 városon át vezet Magyarország legnagyobb kerékpárversenye

2019. Június 06. 18:58, csütörtök | PR

Fűnyírási kisokos - avagy így válasszunk fűnyírót a kertünkbe

A fűnyírás szezonja már elkezdődött, a nagyobb esőzések után megállíthatatlanul nő a gyep. Ennyi idő alatt kiderülhetett már, hogy szükségünk van-e egy új fűnyíróra, vagy elég szervizelni a régit.

2019. Június 06. 18:57, csütörtök | PR

Milyen notebookot vegyünk otthonra?

Mindegy, hogy laptopnak vagy notebooknak hívjuk, mindkettő ugyanúgy a hordozható számítógépet jelenti. A kérdés az, hogy tudjuk-e, hogy milyen típusúra van szükségünk otthoni használat esetén.

2019. Június 05. 09:14, szerda | PR

Innovatív takarítás

Ma már a takarítás sem olyan, mint régen. Jól tudja ezt Magyarország piacvezető takarítással foglalkozó cége a Jánosik és Társai Kft.