Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2010. November 27. 07:37, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Gépfegyverrel támadott a kispesti rabló – szitává lőtték

Gépfegyverrel támadott a kispesti rabló – szitává lőtték

11 golyót találtak a Kispesten lelőtt bankrabló testében a hírTV hivatalosan nem megerősített értesülése szerint. Úgy tudjuk, a támadó gépkarabélya besült, miközben társával tűzpárbajt vívott a rendőrökkel.

A budapesti rendőrfőkapitány, Tóth Tamás tájékoztatása szerint a két maszkos elkövető fél négykor, másfél órával a zárás előtt ment be a fiókba. A pénztáros két és fél millió forintot adott át nekik, de közben valamelyik ügyintéző a pánikgomb megnyomásával riasztotta a rendőrséget. Először két járőr érkezett a helyszínre. A támadók szó nélkül tüzet nyitottak rájuk, mire ők erősítést kértek.

A kialakult tűzpárbajban egy bankrabló meghalt, a társa körülbelül 500 méterre a tűzpárbaj helyszínétől megadta magát és a rendőrök elfogták. A tanúktól a rendőrök ellentmondó információkat kaptak, ezért vált szükségessé a Szigligeti utcai panelház körülzárása. A tűzpárbajban egyébként rendőrök és járókelők sem sérültek meg.

A főkapitány hangsúlyozta: a harmadik elkövetőről nem tudja megerősíteni, hogy valóban létezik. Az ellentmondó tanúvallomások miatt azonban a Terrorelhárítási Központ kommandósai vizsgálják át a kérdéses panelházat. (lm)

hírTV, FH

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön