Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2010. Augusztus 08. 14:41, vasárnap | Sport
Forrás: NSO

Gera bő tíz perc alatt elintézte a Werdert

Gera bő tíz perc alatt elintézte a Werdert

Szombat délután több magyar légiós is pályára lépett felkészülési mérkőzést játszó csapatában. Közülük egyértelműen a Fulhamet erősítő Gera Zoltánnak ment a legjobban a játék, fél óra alatt ugyanis három gólt és egy gólpa

Claudio Pizarro korai góljával a Werder egészen az 56. percig vezetett a Fulham otthonában, ekkor Bobby Zamora egalizált. A 61. percben Mark Hughes, a londoniak nyáron kinevezett menedzsere végrehajtotta első cseréjét: Clint Dempsey helyére Gera Zoltánt küldte be.

A magyar játékos nem sokat tétlenkedett, a 67. és a 79. perc között klasszikus mesterhármast ért el. Előbb ballal tüzelt Tim Wiese kapujába, majd Zamora beadása után fejjel volt eredményes, végül a német kapus sikertelen tisztázási kísérlete után talált az üresen maradt kapuba.

Gera a teljesítményére egy Eddie Johnsonnak adott gólpasszal tette fel a koronát, a Fulham 5-1-re győzött, ráadásul a Werder egyáltalán nem tartalékos összeállításban futott ki a Craven Cottage gyepére.

A Borussia Dortmund Sebastian Kehl és Sindzsi Kagava góljával 2-0-ra nyert a másodosztályú Bielefeld otthonában. A találkozón Hajnal Tamás a szünetben állt be az akkor 1-0-ra vezető Dortmundba, és az utolsó percekben közel állt a gólhoz, ám az ellenfél kapusa hárította lövését.

A Newcastle United a sérült Kádár Tamás nélkül 2-1-es vereséget szenvedett a skót Rangers otthonában.

A Sampdoria 2-0-s vereséget szenvedett a Köln otthonában felkészülési mérkőzésen. Az olasz csapatba Koman Vladimir a 78. percben állt be, Antonio Cassanót váltotta.

A West Ham United Kurucz Péter nélkül játszott gól nélküli döntetlent a Deportivo La Corunával, míg Balogh János az első félidőben kapott lehetőséget a Blackburn ellen 1-1-et elérő Heartsban. Az angol csapat gólját a Manchester Unitedtől kölcsönbe kapott Mame Diouf szerezte a második játékrészben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 08:04, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Gyorsasági szakágának versenyzői számára.

2024. Április 27. 07:58, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Gyorsasági szakágának versenyzői számára, akik a már hagyományos szezonnyitó versenyen, a Laptiming Kupán, de a tavaly új helyszínként belépett Bajatonfőkajáron nyomják a g

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,