Városlista
2020. május 28, csütörtök - Emil, Csanád

Hírek

2010. Május 01. 07:47, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Gesztesi kíméli Claudiát?

Gesztesi kíméli Claudiát?

Lapinformációk szerint Gesztesi Károly szerelmes. Ismerősei és kollégái szerint a színész kivirult, látszik rajta, hogy végre boldog, de egyelőre nem kíván címlapra kerülni kedvesével.

 

A titokzatos hölgyről még kollégái faggatására sem hajlandó beszélni Gesztesi. Egy a Jóban Rosszban produkcióban dolgozó stábtag szerint, ha szerelmi életéről kérdezik, poénnal üti el. Így Gesztesi kedveséről csak annyit lehet tudni, hogy civil és szőke hajú.

 

Vajon mi lehet az oka, hogy amíg Gesztesi évekkel ezelőtt boldogan került címlapokra Claudiával az oldalán, most inkább menekül az újságírók elől. Lehetséges, hogy  megelégelte a sajtónyilvánosságot, ami a válása körüli hercehurcát kísérte, vagy csupán nem akarja volt felesége orra alá dörgölni boldogságát. A sors abszurditása, hogy amíg fél éve az ország Gesztesit sajnálta, hogy Claudia lépten-nyomon a Daróczival való boldogságáról beszél, most fordult a kocka.  Annyi bizonyos, hogy bár Gesztesinek akkoriban sok minden rosszul esett, most óvja volt feleségét, hogy Claudiának  a gyász mellett ne kelljen még exférje boldogságát is külön feldolgoznia.

 

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 27. 14:01, szerda | Bulvár

Megvan Tom Cruise szupertitkos űrfilmjének a rendezője is

Doug Liman fogja rendezni Tom Cruise tervezett űrfilmjét, amelyet, legalábbis részben, a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) fognak forgatni.

2020. Május 26. 07:09, kedd | Bulvár

Fehér parlagi szamár született a debreceni állatkertben

Fehér parlagi szamár született a debreceni állatkertben: az életerős és kifogástalan étvágyú kis csődör május 7-én, Gusztáv napján jött világra egy bő év vemhességet követően, így gondozói a Guszti névre keresztelték

2020. Május 25. 15:02, hétfő | Bulvár

Szívrohamon esett át Brian May, a Queen gitárosa

Szívrohamon esett át, de már jobban van Brian May, a világhírű Queen együttes gitárosa.

2020. Május 23. 11:00, szombat | Bulvár

A némafilmes kutyája nyerte a jubileumi kutyasztár-versenyt

Bár a cannes-i filmfesztivál a koronavírus-járvány miatt bizonytalan lett, egy kutyasztár mégis jól járt: A némafilmesben szereplő Uggie megkapta a jubileumi fődíjat.