Városlista
2019. október 22, kedd - Előd

Hírek

2010. Május 01. 07:47, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Gesztesi kíméli Claudiát?

Gesztesi kíméli Claudiát?

Lapinformációk szerint Gesztesi Károly szerelmes. Ismerősei és kollégái szerint a színész kivirult, látszik rajta, hogy végre boldog, de egyelőre nem kíván címlapra kerülni kedvesével.

 

A titokzatos hölgyről még kollégái faggatására sem hajlandó beszélni Gesztesi. Egy a Jóban Rosszban produkcióban dolgozó stábtag szerint, ha szerelmi életéről kérdezik, poénnal üti el. Így Gesztesi kedveséről csak annyit lehet tudni, hogy civil és szőke hajú.

 

Vajon mi lehet az oka, hogy amíg Gesztesi évekkel ezelőtt boldogan került címlapokra Claudiával az oldalán, most inkább menekül az újságírók elől. Lehetséges, hogy  megelégelte a sajtónyilvánosságot, ami a válása körüli hercehurcát kísérte, vagy csupán nem akarja volt felesége orra alá dörgölni boldogságát. A sors abszurditása, hogy amíg fél éve az ország Gesztesit sajnálta, hogy Claudia lépten-nyomon a Daróczival való boldogságáról beszél, most fordult a kocka.  Annyi bizonyos, hogy bár Gesztesinek akkoriban sok minden rosszul esett, most óvja volt feleségét, hogy Claudiának  a gyász mellett ne kelljen még exférje boldogságát is külön feldolgoznia.

 

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 21. 17:01, hétfő | Bulvár

Örökre kizárt két utast a hajóiról a Royal Caribbean

Örökre kizárt egy nőt és útitársát a hajóiról a Royal Caribbean floridai üdülőhajó-társaság, mert a nő egy hajóúton kimászott az erkélyéről és életét veszélyeztetve készített szelfit.

2019. Október 18. 06:09, péntek | Bulvár

Nincs változás a világ legértékesebb márkáinak toplistáján

Immár a hetedik egymást követő évben lett az Apple és a Google a világ legértékesebb márkája az Interbrand nevű amerikai tanácsadó vállalat globális rangsorában.

2019. Október 17. 17:01, csütörtök | Bulvár

Räikkönen: Sör, fogorvos és Schumacher

Rendhagyó interjút közölt a svájci Blick a 40. születésnapját ünneplő Kimi Räikkönennel, a Forma-1 2007-es világbajnokával.

2019. Október 17. 14:49, csütörtök | Bulvár

Gájer Bálint esküvőre készül

Még van idő címmel jelent meg Gájer Bálint legújabb dalának klipje, amely azoknak szól, akik még nem találták meg az igaz szerelmet. Ezzel szemben Bálint szerencsésnek mondja magát, ő párjával már az esküvőjét tervezi.