Városlista
2020. július 5, vasárnap - Sarolta, Emese

Hírek

2010. Július 23. 14:53, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Gibson a mostohafiát is bántalmazta

Gibson a mostohafiát is bántalmazta

A legfrissebb Mel Gibson rémmese szerint a színészt annyira felidegesítette a cigarettájára pályázó fiú, hogy egy asztalhoz vágta.

Ledi Grigorieva újabb szörnyű történettel állt elő Mel Gibson fékezhetetlen dühkitöréseivel kapcsolatban. Oksana szerint az Oscar-díjas sztár tavaly egy Costa Rica-i partin csúnyán bántalmazta az ő tizenkét éves fiát. Alexander ugyanis fel-le ugrált Mel előtt, hogy kiüsse a cigit a szájából. Gibson viszont minden körülmények közt ragaszkodik a bűzrudaihoz, ahogy azt a Halálos fegyver 3 óta tudjuk. Ezért felkapta a gyereket, és egy közeli asztalhoz vágta, ahogy a pankrátorok szokták a ringben. Az esetnek állítólag több szemtanúja is van, viszont a legtöbben azt állítják, hogy Alex véletlenül zuhant el, és Melnek semmi köze nem volt hozzá. Persze mindezt Gibson ügyvéd seregének mondták, vagyis még mindig kétséges, hogy Oksana csak be akarja mocskolni egykori eltartóját, vagy a színész tényleg nem csak verbálisan erőszakos.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 03. 05:00, péntek | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Sipos Péter - VIDEÓ

Sipos Peti az Irigy Hónaljmirigy tagja elmeséli nekünk, hogy miért nem focirajongó és miért kapta a Hagyó Péter nevet lábteniszezés közben.

2020. Július 02. 11:00, csütörtök | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Dobrády Ákos - VIDEÓ

A műsorban Dobrády Ákosról kiderül, hogy milyen sporthoz volt tehetsége, és mivel tartja magát karban napjainkban.

2020. Július 02. 07:13, csütörtök | Bulvár

Kocka alakú görögdinnyét termesztenek Hódmezővásárhelyen

Pap Róbert dinnyetermesztő kísérleti céllal termesztett, dobókocka-alakú dinnyét dob fel a Hódmezővásárhely határában lévő földjén 2020. július 1-jén.

2020. Július 02. 05:00, csütörtök | Bulvár

Andonik 4s vendége Axel (Kerozin) - VIDEÓ

Axel a Kerozin együttes oszlopos tagjával a "fordított életről" beszélgettünk. Milyen az, amikor valaki éjjel dolgozik és nappal alszik vagy hétköznap helyett hétvégén megy be a munkahelyére?