Városlista
2019. június 21, péntek - Alajos

Hírek

2010. November 17. 14:11, szerda | PR
Forrás: Gigantika

Gigantika harisnya-térdzokni

Gigantika harisnya-térdzokni

Minden korosztály bátran viselheti a harisnyanadrágot akár a klasszikus akár a vagányabb és merészebb fazonról legyen szó! Az évszakokkal együtt változnak a fazonok, a minták és a színek. Állandó ruhadarabja életünknek fontos kieg

Az idén a színes hivalkodó színek helyett a mély és sötét tónusok kerültek előtérben a szürkétől a lilán át , barnáig és az örök feketét viselve jól érezhetjük magunkat.
Az idén a norvég minta nagyon kedvelt , a harisnyára nyomott csipke minta is előkelő helyen tartózkodik, a tavalyi év harsány színei pöttyös rombusz mintás és kockás harisnyái háttérbe szorultak.
A színes kötött vagy horgolt, változatos mintájú térdzoknik és lábszárvédők segítenek elfeledni a ködös hideg időt és egy kis vidámságot hozhat életünkben. Térd fölött érő szoknyával vagy sorttal viselve a térdzoknik és lábszárvédők állandó megújulást biztosíthat öltözékünknek.
A Gigantika Harisnya boltban zoknik és harisnyák nagy része magyar de megtalálhatóak a nagyon jó minőségű olasz, lengyel és cseh termékek is.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 17. 17:00, hétfő | PR

Hol tart most a győri ingatlanpiac?

Az ingatlanárak napjainkban rendszerint a megyeszékhelyeken és a fővárosban a legmagasabbak. Az okok egyértelműek, hiszen a kedvező elhelyezkedési és oktatási lehetőségek -

2019. Június 13. 10:36, csütörtök | PR

Nemzetközi és magyar sztárokkal indul az országos kerékpár fieszta

11 megyén és 100 városon át vezet Magyarország legnagyobb kerékpárversenye

2019. Június 06. 18:58, csütörtök | PR

Fűnyírási kisokos - avagy így válasszunk fűnyírót a kertünkbe

A fűnyírás szezonja már elkezdődött, a nagyobb esőzések után megállíthatatlanul nő a gyep. Ennyi idő alatt kiderülhetett már, hogy szükségünk van-e egy új fűnyíróra, vagy elég szervizelni a régit.

2019. Június 06. 18:57, csütörtök | PR

Milyen notebookot vegyünk otthonra?

Mindegy, hogy laptopnak vagy notebooknak hívjuk, mindkettő ugyanúgy a hordozható számítógépet jelenti. A kérdés az, hogy tudjuk-e, hogy milyen típusúra van szükségünk otthoni használat esetén.