Városlista
2020. május 25, hétfő - Orbán

Hírek

2010. November 17. 14:11, szerda | PR
Forrás: Gigantika

Gigantika harisnya-térdzokni

Gigantika harisnya-térdzokni

Minden korosztály bátran viselheti a harisnyanadrágot akár a klasszikus akár a vagányabb és merészebb fazonról legyen szó! Az évszakokkal együtt változnak a fazonok, a minták és a színek. Állandó ruhadarabja életünknek fontos kieg

Az idén a színes hivalkodó színek helyett a mély és sötét tónusok kerültek előtérben a szürkétől a lilán át , barnáig és az örök feketét viselve jól érezhetjük magunkat.
Az idén a norvég minta nagyon kedvelt , a harisnyára nyomott csipke minta is előkelő helyen tartózkodik, a tavalyi év harsány színei pöttyös rombusz mintás és kockás harisnyái háttérbe szorultak.
A színes kötött vagy horgolt, változatos mintájú térdzoknik és lábszárvédők segítenek elfeledni a ködös hideg időt és egy kis vidámságot hozhat életünkben. Térd fölött érő szoknyával vagy sorttal viselve a térdzoknik és lábszárvédők állandó megújulást biztosíthat öltözékünknek.
A Gigantika Harisnya boltban zoknik és harisnyák nagy része magyar de megtalálhatóak a nagyon jó minőségű olasz, lengyel és cseh termékek is.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 18. 09:36, hétfő | PR

Templomot épített a Jánosik Kft.

Görögkatolikus templomot épített Mezőkövesden a Jánosik és Társai Kft. A zöldmezős beruházást, az alapoktól kezdve kulcsrakész állapotig a cég végezte.

2020. Május 08. 17:25, péntek | PR

Milyen munka vár ma rád Ausztriában?

Ausztria különösen népszerű a magyar munkavállalók között, akik külföldön próbálnak szerencsét. Az viszont örök kérdés, hogy megéri-e az ausztriai munkavállalás és milyen munkák elérhetőek. Mutatjuk!

2020. Május 08. 17:17, péntek | PR

Hogyan kiránduljunk, utazzunk belföldön járvány idején?

A korlátozásoktól függetlenül is nagyon fontos vigyázni magunkra és egymásra, távolságot tartani, ha kimozdulunk otthonról. Ám egyre nehezebb lesz otthon maradni, főleg, hogy végre itt a jó idő.

2020. Április 09. 13:04, csütörtök | PR

A városi autók helyzete az ADAC nyári gumi teszteken

A márciusban elvégzett ADAC lesztek azokra az autósokra is gondoltak, akik kisebb méretű személygépkocsikkal rendelkeznek. Ezek az úgynevezett városi autók mindennap hajtva vannak.