Városlista
2020. szeptember 24, csütörtök - Gellért

Hírek

2018. Február 23. 11:45, péntek | Bulvár

Gólyahír! Kulcsár Edina állapotos

Gólyahír! Kulcsár Edina állapotos

Kulcsár Edina később tervezte csak bejelenteni terhességét, de mivel a napokban több cikk megjelent erről, előrébb hozta. Közösségi oldalán az örömhír mellett a csalódottságáról is beszámolt a követőinek.

"A hír igaz! Nem igazán tudom leírni nektek, hogy mit is érzek! Egyelőre még én sem tudom felfogni, hogy kisbabánk lesz! Hihetetlenül boldog vagyok, hogy mi is átélhetjük ezt a csodát. Az az igazság, hogy még várni szerettünk volna a bejelentéssel, de a hasam rohamosan növekszik, így nem szeretném tovább rejtegetni, illetve sajnos már megjelent 1 vagy 2 cikk ezzel kapcsolatban a múlt héten.


Szomorúan tapasztaltam, hogy az emberek fittyet hánynak egy kismama kérésére,
csak azért, hogy megmutassák a világnak, ők írnak róla először, ezzel belegázolva az érzéseimbe. Habár még nagyon az elején vagyok, de már most is nagyon szép dologként élem meg ezt az időszakot. Én szerettem volna először megosztani veletek a nagy hírt, de ez most így alakult.

A babám egészsége érdekében hamar túltettem magam ezen, (hiszen nem szabad idegeskednem), de emberi oldalról nagyon csúnya dolognak tartom. Hiszek a sorsban, így azt gondolom ezt majd ő elrendezi! Most minden erőmmel az anyaságra szeretnék koncentrálni. Remélem ti is velünk együtt örültök majd a "kis Edina" vagy "kis Csuti" érkezésének, mert mi már nagyon várjuk!" - írta oldalán.

Forrás: origo.hu

Fotó: Vivien Borzi Photography- Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 24. 06:00, csütörtök | Bulvár

Bradley Cooper Leonard Bernsteinről szóló filmet forgat

Bradley Cooper amerikai filmsztár Leonard Bernsteinről (1918-1990) szóló új filmjében Carey Mulligan brit színésznő játssza a női főszerepet - közölte a Deadline.com filmes portál.

2020. Szeptember 23. 12:00, szerda | Bulvár

Andonik 4s vendége Telek András - VIDEÓ

Az Andonik Sztárválogatott egy foci tornán járt Veszprémben, ahol egy rendhagyó Andonik 4s készült a Fradi egykori játékosával Telek Andrással. \"Manci\" elmesélte mit csinál mostanság.

2020. Szeptember 23. 05:00, szerda | Bulvár

Diéta percek: Sárgadinnyés feta sajtos saláta - VIDEÓ

Feri egy villámgyors salátát fog nekünk készíteni, ami nem csak diétás, hanem finom is! Nézzétek!

2020. Szeptember 22. 18:01, kedd | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Kefír - VIDEÓ

A rendhagyó Andonik Jakos Sport magazin sorozat a vendége Kefír (V-Tech) volt, aki elárulta, hogy melyik az az egy sport, amit nem szeret, és mik azok, amikben gyermekkorában jeleskedett. Tartsatok velünk!