Városlista
2022. május 25, szerda - Orbán

Hírek

2018. Január 11. 07:30, csütörtök | Bulvár

Gólyahír! Nagy Adri babát vár

Gólyahír!  Nagy Adri babát vár

Az énekesnőn még kollégái sem vették észre, hogy áldott állapotban van. Nagy Adri már túl is van az első három hónapon.

Kisbabával lepi meg magát harmincadik születésnapjára a Jóban rosszban színésznője. Nagy Adri és milliárdos szerelme egy éve találtak egymásra, és azóta elválaszthatatlanok. Adri szeretné megőrizni párja anonimitását, mivel a férfi nem a szórakoztatóiparban dolgozik, úgynevezett civil.

Nagy Adri hónapok óta babával a szíve alatt áll a kamerák előtt, de ezt eddig csak legközelebbi családja tudhatta. “Álmaimban sem gondoltam, hogy a 30. születésnapomra ilyen nagy ajándékkal lep meg a sors. A terhességemmel egy időben kezdődött a Sztárban sztár +1 kicsi, ezért a műsorra való felkészülés nem mindig ment zökkenőmentesen. Különösen a párhuzamosan zajló Jóban Rosszban-forgatások mellett. Már szerencsésen túl vagyok az első három hónap nehézségein, de nem volt könnyű időszak, hiszen nem árulhattam el az örömhírt a stábtagoknak sem” – árulta el a Borsnak a fiatal lány.

Nagy Adri a Megasztárban lett országosan ismert, és azóta sem hagyta el a TV2-t: állandó szereplő a Sztárban sztárokban, a Jóban rosszban, újabban pedig a Kasza Tibi-féle Pénzt vagy éveket!-ben is.

Forrás: nlcafe.hu

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 25. 13:00, szerda | Bulvár

Véget ért egy korszak New Yorkban

Hétfőn távolították el a 7. sugárútról a metropolisz utolsó közterületen álló, fizetős telefonfülkéjét.

2022. Május 24. 09:02, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40. születésnapjára ötfontos érmét bocsát ki a brit pénzverde

Ötfontos érmét bocsát ki Vilmos brit herceg 40. születésnapja alkalmából a királyi pénzverde.

2022. Május 22. 18:50, vasárnap | Bulvár

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös

Szappanopera-sztár lett a brit trónörökös. Károly walesi herceg édesanyja, II. Erzsébet királynő kedvéért vállalta a beugrást a BBC közszolgálati televízió legnépszerűbb, EastEnders című sorozatában.

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.