Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Június 19. 10:44, szerda | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Gombos Edina férje ölni tudna, ha asszonyára néznek

Gombos Edina férje ölni tudna, ha asszonyára néznek

Eltiltja nejét a szexi öltözékektől.

Tízévnyi házasság után is ugyanolyan szerelmes egymásba Gombos Edina és férje, Alberto, mint megismerkedésük pillanatában. Eddig soha nem hallott intim titkokat árul el a műsorvezető kubai párja arról, miért is olyan féltékeny feleségére.

– Gyönyörű szép, de persze nem csak a külső számít. Szeretem benne azt is, hogy érzelmes, megbízható, házias és okos. Kubában ismerkedtünk meg, meleg volt, egy vékony, feszes trikót viselt, és azonnal rajta felejtettem a tekintetem a gyönyörű mellén. Aztán a szemem továbbpásztázott a csípőjére, utána megnéztem a kezét, körmeit, mert ez nekem nagyon fontos – kezdte a Best magazinnak Edina férje, aki azt sem titkolja, mi jutott eszébe először, amikor megpillantotta feleségét.

– A férfiember először vigye ágyba a kiszemelt nőt, és ha ott minden rendben, akkor lehet házasságra gondolni – folytatta az egzotikus külsejű és rendkívül féltékeny Alberto.

– Azt szeretem a legjobban, ha garbót visel. Kegyetlenül féltékeny vagyok. Nemrégiben vett egy teljesen átlátszó, szexi darabot, azóta is ott lóg a szekrényben, mert nem engedem neki felvenni. Ha csak ránéz egy férfi, vagy ő fordul meg egy csinos pali után, ölni tudnék – fakadt ki a műsorvezető férje, aki sosem engedné meg kedvesének, hogy levetkőzzön egy férfimagazinban.

– Még 10 millió forintért sem engedném. Szerencsére távol áll tőle az ilyesfajta magamutogatás – tette hozzá Alberto.

Címkék: gombos edina

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.