Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. November 04. 11:17, kedd | Bulvár
Forrás: Fénypont Média

Gombos Edina kislánya, Miranda: „Pihenj mama, addig én játszom!”

Gombos Edina kislánya, Miranda: „Pihenj mama, addig én játszom!”

Az Aktív gyönyörű műsorvezetőjéről, Gombos Edináról néhány hete derült ki, hogy második gyermekét várja, aki áprilisban érkezik a családba. Edina hatéves kislánya, Miranda már nagyon várja a kistestvért.

Az édesanya jól viseli a várandóságot, apró rosszulléteken kívül most sokkal jobban érzi magát, mint első terhessége elején.

„Nagyon megörültünk, mikor kiderült, hogy kisbaba érkezik hozzánk – kezdi Edina – mivel jól viselem a terhességet, úgy tervezem, hogy február végéig dolgozom, utána pedig a babavárásé lesz a főszerep. Persze, addig is megpróbálok minél több időt pihenni és a hármasban tölteni a kis családommal.”

Gombos Edina kislánya, Miranda: „Pihenj mama, addig én játszom!”

A kiegyensúlyozott babaváráshoz elengedhetetlen a pihenés és feltöltődés. Edináék egy meghívásnak tettek eleget a napokban, amikor a magyar Afrikába látogattak a Bükkbe pihenni.

„Az év vége a családunk életében igazi ünnepi időszak. Alberto szeptember-, Miri október-, én pedig november végén ünnepelem a születésnapomat. Idén pedig december elején kerek, azaz 10. házassági évfordulónk is lesz. Ez a sok ünnep alkalmából egy kedves barátom invitálására utaztunk el a Bambara hotelbe, ahol egy varázslatos világba cseppentünk. Azt mindig is tudtam, hogy a kislányom vevő az újra, de azt sosem hittem, hogy azonnal megbarátkozik Bizsuval a szurikátával, afrikai dobon játszik és a nap végére alig tudom kikönyörögni a barlangfürdőből.” – nevet az Aktív műsorvezetője.

Gombos Edina kislánya, Miranda: „Pihenj mama, addig én játszom!”

Edina kislánya a szállodában felderítő üzemmódba kapcsolt. Már a bejáratnál felpattant az óriás gorillára, amit anyukájával meg is simogatott, mert a szájhagyomány szerint, aki ezt megteszi az szerencsés lesz és biztos visszatér a Bambarába. Miri egyik kezével a mamájáét fogta, másikból pedig egész nap új kis barátját a szurikátáját szorongatta, magával vitte még a fürdőbe is. Édesapja, Alberto pedig boldogan asszisztálta végig a kislánya kívánságait, amik között volt olyan is, amit Edina már nem tudott teljesíteni a pocaklakó kistesóval.

Gombos Edina kislánya, Miranda: „Pihenj mama, addig én játszom!”

„Miranda meglátta a játszóházat. Egy igazi dzsungel volt csúszdával, mászókákkal és rengeteg labdával, mondanom sem kell, a kislányunkat rögtön „elnyelte a dzsungel” – mondja mosolyogva Alberto – csak a hangját hallottam, hogy találjam meg hová bújt, és ha megtalálom, csússzak le vele a nagy csúszdán.”

Gombos Edina kislánya, Miranda: „Pihenj mama, addig én játszom!”

Edináék kislányában még délután sem merült le az elem, megtudta, hogy a szálloda rejtélyparkjában van egy lezuhant repülő, amit mindenképpen látni szeretne.

„Természetesen ott is felmászott rögtön a kötélen, Alberto pedig megörökítette, ahogy stewardest játszik. – mondja Edina, aki saját bevallása szerint egyre nehezebben követi a kis örökmozgót, de hála Istennek Miri megérti azt, hogy mama korábban elfárad, és olyankor megsimogatja a pocakját és azt mondja, „pihenj mama, addig én játszom”!

Gombos Edina kislánya, Miranda: „Pihenj mama, addig én játszom!”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.