Városlista
2024. június 17, hétfő - Laura

Hírek

2013. December 21. 12:50, szombat | Helyi sport
Forrás: MTI

Görbicz Anita és Tomori Zsuzsanna jelölt az év női kézilabdázója címre

Görbicz Anita és Tomori Zsuzsanna jelölt az év női kézilabdázója címre

Görbicz Anita és Tomori Zsuzsanna, a Győri Audi ETO KC, illetve az FTC-Rail Cargo Hungaria játékosa is jelölt az év legjobb női kézilabdázója címre.

A megméretést a handball-planet.com szaklap szervezi, szavazni január 5-ig lehet. A szakmai zsűri posztonként három játékost nevezett meg, Görbicz az irányítók, Tomori pedig a balátlövők között került fel a szűk listára.A Bajnokok Ligája-győztes győri csapatból további három játékos - a norvég Katrine Lunde a kapusok, a montenegrói Katarina Bulatovic a jobbátlövők, a norvég Heidi Löke pedig a beállók között - érintett, így ez az együttes "adja" a legtöbb jelöltet.

A férfiak december elején zárult versengésében Nagy László lett a legjobb jobbátlövő, összesítésben pedig a második helyen végzett az elsősorban irányítóként játszó horvát Domagoj Duvnjak mögött.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 17. 13:08, hétfő | Bulvár

Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok

2024. Június 17. 13:07, hétfő | Külföld

Lőszerrobbanás egy csehországi katonai kiképző központban, sérültek

Lőszerrobbanás történt hétfő délelőtt Csehországban, az Olmütz (Olomouc) melletti Libavá katonai kiképző központ területén, többen megsérültek - jelentette a cseh hadsereg az X közösségi hálózaton.

2024. Június 17. 13:05, hétfő | Életmód

Nem szabad etetni a vízimadarakat

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) arra kéri a lakosságot, hogy sehol, semmivel ne etessék a vízimadarakat.

2024. Június 17. 12:00, hétfő | PR

Webshop készítés árak 2024-ben: Átfogó útmutató

Az online vásárlás népszerűsége töretlenül növekszik, így a webshop készítés egyre vonzóbb lehetőség a vállalkozások számára.