Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. November 27. 18:33, szerda | Sport

Görbicz Anitát megműtötték

Görbicz Anitát megműtötték

Megműtötték Görbicz Anita jobb térdét; a Győri Audi ETO KC világklasszis kézilabdázója 4-6 hét múlva állhat ismét a csapat rendelkezésére.

A klub honlapja szerdán közölte: Görbicz Anita novemberben érzett először fájdalmat a jobb térdében, ezt elsőként konzervatív kezeléssel próbálta kezelni a klub egészségügyi stábja. Másfél héttel ezelőtt, a Baník Most elleni mérkőzést követően elvégzett ismételt vizsgálatok azonban a műtéti beavatkozást tették szükségessé.
Balogh Péter csapatorvos elmondta: "artroszkópos ízületi kitakarítást" végeztek Görbicz jobb térdében, mivel "terheléses lágyrész és porcfelszín bántalmak voltak kimutathatóak".

"Szerencsére durva eltérést nem találtunk, így már az otthonában lábadozik. Mivel nem kellett feltárni a térdet, az artroszkópos eljárásnak köszönhetően várhatóan 4-6 hét múlva a csapat rendelkezésére állhat" - nyilatkozott a szakember.
A világbajnokság miatt a nőknél szünetel a klubszezon, a győriek legközelebb december 29-én a bajnokságban lépnek pályára, akkor a legnagyobb hazai riválisnak számító FTC-Rail Cargo Hungariához látogatnak a Népligetbe.

Forrás: origo.hu

Kép: MTI/ Krizsán Csaba

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.

2024. Április 22. 10:06, hétfő | Sport

Fucsovics 29 helyet javított a tenisz-világranglistán, Marozsán a 38.

Fucsovics Márton a bukaresti tornagyőzelmével 29 helyet javított, ezzel 53. a férfi teniszezők világranglistáján, melyen legjobb magyarként Marozsán Fábián a 38.

2024. Április 21. 11:25, vasárnap | Sport

Kínai Nagydíj - Verstappen rajt-cél győzelmet aratott Sanghajban

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Kínai Nagydíjat, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.