Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. Május 07. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Gregor Bernadett: öt férfi nevét dörgölik az orrom alá

Gregor Bernadett: öt férfi nevét dörgölik az orrom alá

Tízéves volt, amikor szülei elváltak. Gregor Bernadett mégis szép gyermekkort tud maga mögött. Amíg édesapja, Gregor József velük élt, nagy társasági élet folyt náluk vendégekkel, vacsorákkal. A színésznő szívesen megnézi édesapja

"Azt szoktam csinálni, hogy iszom egy-két pohár pezsgőt, és nézem őt a YouTube-on. Más már nemigen tud megríkatni, ez igen" - vallja be Gregor Bernadett, aki nagyobbik fiát huszonhárom évesen szülte, míg a kisebbiket jóval harmincon túl. A színésznőről sok bulvárcikk jelenik meg, így felvetődik a kérdés, vajon a tizenhat éves Bence hogy fogadja ezeket?

"Átlátja, hogy működik a média. Látja, hogy anya reggel fölkel, takarít, megfőz, kimos, rendet rak, felül a tájbuszra, éjjel hazajön. Hiába írnak rólam össze mindenfélét, mondanak el mindennek, látja, mi a valóság. Volt három házasságom. Öt férfi nevét dörgölik az orrom alá, húsz évem kapcsolatait. Nem hinném, hogy ez borzasztó léhaságra utalna. Tény, hogy a színházban sem osztják rám a naiva szerepkört. A külsőm predesztinál arra, hogy én legyek az emberek szemében a csábító fekete démon."

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.