Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Május 23. 17:30, szerda | PR
Forrás: PIKTOR KFT

Grillezz, öntözz, kertészkedj a Fészek Kerttel

Grillezz, öntözz, kertészkedj a Fészek Kerttel

Három szakmai programmal is várja kedves vásárlóit és az érdeklődőket a Fészek Kert Kertészeti Szakáruház május 25-én pénteken.

Akik ezen a napon ellátogatnak a Mészáros L.u. 1. szám alatti üzletbe, azok öntözőrendszer tervezési, szerelési-, valamint grillezési tanácsokat kaphatnak, illetve kerti kisgép bemutatót láthatnak az „Öntözz magad”, a Weber és a Bosch cég szakembereinek jóvoltából. Az öntözőrendszerek, a grillek és a professzionális kerti gépek májusban akciós áron vásárolhatók meg a szaküzletben.

Teljes nagyüzem lesz május 25-én, pénteken a Fészek Kert Kertészeti Szakáruházban. Erre a napra ugyanis három szakmai bemutatót is szerveznek.
Délelőtt 10.00-kor kezdődik a Bosch kerti kisgép bemutató, ahol megismerkedhetnek a Bosch cég lítium-ion technológiával készült akkumulátoros gépeivel, valamint professzionális fűnyíróival, szegélynyíróival és sövényvágóival, illetve több más a kert körüli munkáknál hasznos készülékkel. A Bosch bemutató délután 16.00-ig tart.

A nagy érdeklődésre való tekintettel hívták meg ismét a Fészek Kertbe az „Öntözz magad” cég szakemberét, aki mindazoknak tud hasznos tanácsokkal szolgálni, akik saját öntözőrendszert szeretnének kertjükbe, udvarukba. Az érdeklődők a tervezéssel, szereléssel, telepítéssel kapcsolatos minden kérdésre választ kaphatnak ugyancsak pénteken 10.00-16.00-ig.

Ezzel a május 25-ei program-kavalkád még nem ér véget a Fészek Kertben, ugyanis 11.00-től érkeznek a Weber Grill munkatársai, azért, hogy grillezési fortélyokat osszanak meg azokkal, akik ellátogatnak a kertészeti szakáruházba. A jó tanácsok mellé finom falatokat is kaphatnak az érdeklődők, hiszen a szakmai fogásokat helyben sütött finomságokon keresztül mutatják be a szakemberek. A grillezési bemutató 16.00-ig tart.

A Fészek Kert Kertészeti Szakáruház májusban a Bosch, az Öntözz magad és a Weber termékeit akciós áron kínálja. Az üzlet megtalálható Győrben, a Mészáros L. u. 1. szám alatt, a Fészek Áruház mellett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.