Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. Április 11. 15:49, szerda | Helyi
Forrás: www.mti.hu

Gumicsizmára fel! Zápor, zivatar várható

Gumicsizmára fel! Zápor, zivatar várható

Nyugat felől tovább növekszik, vastagszik a felhőzet, és főként az esti óráktól délnyugat felől egyre többfelé várható eső, zápor.

Csütörtökön eleinte többnyire erősen felhős lesz az ég többfelé esővel, záporral, délkeleten helyenként zivatarral, majd nyugat felől felszakadozik, csökken a felhőzet, és egyre inkább keleten valószínű csapadék.

Szerdán a délnyugati szél élénk, a Kisalföldön és az Alpokalján erős, néhol viharos lesz, majd éjszakára mindenütt mérséklődik. Csütörtökön a Dunántúlon élénk, helyenként erős lesz az északnyugati szél, keleten időnként megélénkül a déli szél, csak zivatarok környezetében lehetnek erős széllökések.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4, 9 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 11, 17 fok között várható.

Címkék: időjárás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.