Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. Január 16. 09:40, hétfő | Helyi
Forrás: MTI

Gundel Takács kapta Győrben a 2011 médiaszemélyiségének járó elismerést

Gundel Takács kapta Győrben a 2011 médiaszemélyiségének járó elismerést

Győrben rendezték meg január 14-én a kilencedik Médiabált, ahol újságírók titkos szavazatai alapján a 2011. Médiaszemélyisége díjat Gundel Takács Gábor kapta.

A Médiabált a Kisalföld napilap újságíróinak, szerkesztőinek kezdeményezésére, a helyi sajtó összefogásával kilenc éve rendezték meg először. Azóta a bál az ország legnagyobb társasági összejövetelévé vált.

Hagyományok szerint a gazdasági szféra, a művészvilág és a média munkatársainak összejövetele előtt választják meg az előző év médiaszemélyiségét, amelyet a Széchenyi István Egyetem bálteremmé varázsolt sportcsarnokában adnak át. Eddig ezt a díjat, többek között, Geszti Péter, Friderikusz Sándor, Vágó István, Szellő István, D. Tóth Kriszta is megkapta.

Idén a bál a 145 évvel ezelőtt megtörtént Kiegyezésre, az aranykorszak kezdetére emlékezett. A győri eseményen nem csak a színpadon voltak sztárok. A nézőtéren ott ült Papadimitriu Athina, Charlie, és a fellépése előtt Balázs Klári, Korda György, Gönczi Gábor, Tóth Gabi. A helyi sajtó nevében Szammer István, a Lapcom ügyvezetője, az ország legnagyobb báljának helyet adó város nevében Borkai Zsolt polgármester, az országos sajtó képviseletében pedig Cserháti Ágnes, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap szóvivője és kommunikációs igazgatóhelyettese köszöntötte a megjelenteket. A jótékony bál célja, hogy segítsen fiatal pályakezdő, és támogasson életutat bejárt idősebb médiamunkásokat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.