Városlista
2019. június 19, szerda - Gyárfás

Hírek

2010. Január 09. 14:43, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Gyanúsan viselkedő férfiak az ATM-nél

Gyanúsan viselkedő férfiak az ATM-nél

Egy lakossági bejelentés alapján fogták el a rendőrök azt a két külföldit, akik miután ellopták egy férfi pénztárcáját, készpénzt próbáltak felvenni a benne lévő bankkártyával Szegeden - jelenti a HavariaPress. A csongrádi megyesz

A férfi azonnal letiltatta a kártyáját a bankjánál, majd a rendőrségre sietett feljelentést tenni. Még a feljelentés megtétele közben sms-t kapott a telefonjára arról, hogy valaki sikertelenül próbált meg pénzt felvenni a bankkártyájával. Ezzel egy időben egy járókelő is bejelentette, hogy két gyanúsan viselkedő férfit lát az egyik szegedi ATM-nél - egyikük járó motorral várakozik, míg társa az automatánál téblábol.

A helyszínre siető rendőrök így még az automatánál elfogtak két temesvári fiatalembert, akiktől a sértettől ellopott bankkártya is előkerült. Ez alapján a városi kapitányságon mindkettejüket őrizetbe vették, és büntetőeljárást indítottak velük szemben.


Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 19. 12:14, szerda | Kék hírek

Több mint 140 milliót csaltak ki kedvező hiteleket ígérve

Egy kállói férfi és kaposvári nő társa csalt ki több millió forintot a sértettektől. A Nógrád megyei rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki őket.

2019. Június 19. 05:00, szerda | Kék hírek

Megöltek egy tiszafüredi nőt

Emberölés áldozata lett az a tiszafüredi nő, akit férjével együtt holtan találtak június 16-án otthonukban - tájékoztatta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden az MTI-t.

2019. Június 17. 15:22, hétfő | Kék hírek

Megöltek egy nőt Érden

Megöltek egy nőt Érden vasárnap este, az esettel összefüggésben egy férfi ellen elfogatóparancsot adtak ki - közölte a rendőrség a honlapján.

2019. Június 16. 13:01, vasárnap | Kék hírek

Holttestet találtak a zalaegerszegi parkerdőben

Holttestet találtak a sétálók szombat reggel a zalaegerszegi parkerdőben - írta online kiadásában a Zalai Hírlap.