Városlista
2021. június 16, szerda - Jusztin

Hírek

2010. Január 09. 14:43, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Gyanúsan viselkedő férfiak az ATM-nél

Gyanúsan viselkedő férfiak az ATM-nél

Egy lakossági bejelentés alapján fogták el a rendőrök azt a két külföldit, akik miután ellopták egy férfi pénztárcáját, készpénzt próbáltak felvenni a benne lévő bankkártyával Szegeden - jelenti a HavariaPress. A csongrádi megyesz

A férfi azonnal letiltatta a kártyáját a bankjánál, majd a rendőrségre sietett feljelentést tenni. Még a feljelentés megtétele közben sms-t kapott a telefonjára arról, hogy valaki sikertelenül próbált meg pénzt felvenni a bankkártyájával. Ezzel egy időben egy járókelő is bejelentette, hogy két gyanúsan viselkedő férfit lát az egyik szegedi ATM-nél - egyikük járó motorral várakozik, míg társa az automatánál téblábol.

A helyszínre siető rendőrök így még az automatánál elfogtak két temesvári fiatalembert, akiktől a sértettől ellopott bankkártya is előkerült. Ez alapján a városi kapitányságon mindkettejüket őrizetbe vették, és büntetőeljárást indítottak velük szemben.


Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 16. 07:00, szerda | Kék hírek

Elítéltek egy szerb kábítószercsempészt Szegeden

Nyolc és fél év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Törvényszék kedden első fokon egy szerb férfit, aki tavaly nyáron csaknem húsz kiló nagy tisztaságú heroint próbált Magyarországra becsempészni.

2021. Június 15. 13:01, kedd | Kék hírek

Fogadásból elkötöttek egy ladikot

Az acsai rendőrök előállították azt a három fiatalt, akik fogadásból elkötöttek egy Duna partra kikötött ladikot. Nem úszták meg. A rendőrök pedig hálás levelet kaptak a tulajdonostól.

2021. Június 15. 07:14, kedd | Kék hírek

Lefoglalt jegygyűrű után jöhetett a lagzi

A rendőrség befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben egy felsőtelekesi férfi ellopott egy jegygyűrűt. A rendőrség megtalálta az ékszert, így a jegyespár megtarthatta az esküvőt.

2021. Június 13. 15:04, vasárnap | Kék hírek

Nemcsak gyűjtögetett, gyújtogatott is

A gyanú szerint az otthonában állattetemeket gyűjtögető férfi a kerületi lomtalanítás alatt több hulladékot is felgyújtott.