Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2015. Január 09. 19:26, péntek | Helyi
Forrás: Police.hu

Gyarmati emberölés - Kétmillió forint nyomravezetői díj

Gyarmati emberölés - Kétmillió forint nyomravezetői díj

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya 08000/344/2014. bűnügyi számon nyomozást indított emberölés bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2014. december 22-én 7 óra 45 perc körüli időben egy Gyarmat, Fő úton lévő családi házba ismeretlen tettes anyagi haszonszerzés céljából behatolt és a ház pincéjében bántalmazta az ott élő, 80 éves sértettet. Az életveszélyes sérüléseket szenvedett idős férfit a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, ahol néhány nappal később elhunyt.

Az elkövető egy 20-25 év körüli, 160-170 centiméter magas, normál testalkatú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor egy fekete színű, bélelt kapucnis pulóvert viselt, ami középen végig zipzáros. A pulóver mintázata világos barna színű, 10-15 centiméter nagyságú négyzetek. A belső része világos, szőrme jellegű. A pulóver hasonlít a képen látható felsőruházathoz.

A tettes gyakori szóhasználata megszólításkor: ”bátyja”.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel vagy az ismeretlen elkövetővel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságon (9024 Győr, Szent Imre út 2-4. szám), vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 107-es, illetve 112-es segélyhívó számokon vagy hívja a 06-96/417-329-es telefonszámot.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 2.000.000 (azaz kétmillió) forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során a hatóság rendelkezésére bocsátja. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére intézkedéseket tesz.

A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett. A díjkitűzés annak nyilvános visszavonásáig érvényes.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.

2024. Május 02. 08:16, csütörtök | Helyi

Leolvassák a vízórákat

Több településen is dolgoznak majd a Pannon-Víz szakemberei.

2024. Május 02. 07:13, csütörtök | Helyi

Ingyenesen vagy nyomott áron nézhet kiváló magyar filmeket egy hétig

Idén egy hétig tart a magyar film napja.

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.