Városlista
2021. január 19, kedd - Sára

Hírek

2013. Július 08. 10:21, hétfő | Bulvár
Forrás: webbulvar.hu

Gyerekei feneke alatt próbálta csempészni a drogot egy kismama

Gyerekei feneke alatt próbálta csempészni a drogot egy kismama

Két kilogramm marihuánát találtak a szegedi határrendészek vasárnap, a röszkei határátkelőhelyen, egy kétgyerekes osztrák nőnél, a gyerekülésben.

Egy Koszovóból Bécsbe tartó autóbuszt ellenőriztek a szegedi határrendészek vasárnap este, Röszkénél. A csomagok ellenőrzésénél, a kábítószer-kereső kutya egy kétgyerekes osztrák nő gyerekkosaránál jelzett, ezért az határrendészek megkérték a nőt, hogy vegye ki az ülésből csecsemőjét.

Cikk folytatása...

A fotó illusztráció

Címkék: csempész, drog, határ

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 19. 11:00, kedd | Bulvár

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza - osztotta meg értesülését a deadline.com hollywoodi hírportál.

2021. Január 16. 18:06, szombat | Bulvár

Húszéves a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja

Megalakulásának 20. évfordulóját ünnepli pénteken a mindenki által szabadon szerkeszthető online világenciklopédia, a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja.

2021. Január 16. 17:02, szombat | Bulvár

A hermelin lett az év emlőse

A hermelint választotta 2021-ben az év emlősének a Vadonleső program, amelyet az Agrárminisztérium (AM) és a Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. működtet a Magyar Természettudományi Múzeum közreműködésével.

2021. Január 16. 08:48, szombat | Bulvár

Emma Thompson is szerepel a Netflixnél készülő musicalben

Az Oscar-díjas Emma Thompson és Alisha Weir is szerepel a Roald Dahl Matilda, a kiskorú boszorkány című regénye nyomán a Netflix számára készülő musicalfilmben.