Városlista
2020. február 17, hétfő - Donát

Hírek

2010. Július 16. 14:51, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Gyereket vár a gyönyörű modell

Gyereket vár a gyönyörű modell

Kétszeres oka is van Doutzen Kroesnak, hogy a fellegekben járjon - nemcsak első gyermekét várja, de a párja el is jegyezte.

Mivel már egy ideje Victoria egyik Angyala sem jelentette be, hogy terhes, Doutzen Kroes "kénytelen volt megtörni" a babacsendet. A huszonöt éves modell már a harmadik hónapban jár, és remekül érzi magát, olyannyira, hogy nem is szeretné abbahagyni a pózolást egészen a várandósága utolsó szakaszáig. A holland szépség pedig nemcsak anya lesz hamarosan, hanem feleség is. Lovagja, DJ Sunnery James ugyanis megkérte a kezét, amint megtudta a gólyahírt, és a lagzira még a pici érkezése előtt sort kerítenek.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 17. 11:28, hétfő | Bulvár

Sírva ment le a színpadról Elton John

Vasárnap sírva ment le a színpadról a hatszoros Grammy-díjas és kétszeres Oscar-díjas brit zeneszerző, zenész és énekes, lovag Elton John mert betegsége miatt teljesen elment a hangja, de csütörtökön már újra fellép.

2020. Február 17. 08:09, hétfő | Bulvár

A Despacito társszerzője először koncertezik Magyarországon

Először ad koncertet Magyarországon Daddy Yankee Puerto Ricó-i énekes-dalszerző, a Despacito című sláger társszerzője.

2020. Február 17. 07:08, hétfő | Bulvár

Váratlan meglepetéssel kezdődött a TV2 új műsora

A Nicsak, ki vagyok? első leleplezett fellépője egy olyan közismert személy volt,aki elmondta, hogy korábban nem bukkant fel a TV2-n.

2020. Február 17. 06:31, hétfő | Bulvár

A mozis toplista élre sprintelt a világ legyorsabb sündisznója, Sonic

A világ legjobb bemutatóhétvégi bevételét hozta egy videojátékból adaptált egészestés mozifilm számára Sonic, a sündisznó.