Városlista
2020. szeptember 26, szombat - Jusztina

Hírek

2010. Július 16. 14:51, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Gyereket vár a gyönyörű modell

Gyereket vár a gyönyörű modell

Kétszeres oka is van Doutzen Kroesnak, hogy a fellegekben járjon - nemcsak első gyermekét várja, de a párja el is jegyezte.

Mivel már egy ideje Victoria egyik Angyala sem jelentette be, hogy terhes, Doutzen Kroes "kénytelen volt megtörni" a babacsendet. A huszonöt éves modell már a harmadik hónapban jár, és remekül érzi magát, olyannyira, hogy nem is szeretné abbahagyni a pózolást egészen a várandósága utolsó szakaszáig. A holland szépség pedig nemcsak anya lesz hamarosan, hanem feleség is. Lovagja, DJ Sunnery James ugyanis megkérte a kezét, amint megtudta a gólyahírt, és a lagzira még a pici érkezése előtt sort kerítenek.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 26. 14:00, szombat | Bulvár

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben, az emlős születésnapja vasárnap lesz, de az intézmény gondozói már pénteken felköszöntötték az ünnepeltet

2020. Szeptember 26. 07:00, szombat | Bulvár

Főzzünk Robival! Túrógombóc - VIDEÓ

Ebben az adásban Robi elmondja nekünk a finom túrógombóc helyes arányait és háromféle tálalási módot is mutat nekünk! Jó szórakozást!

2020. Szeptember 25. 15:03, péntek | Bulvár

Újra toplistás J.K. Rowling

A brit eladási toplisták élén debütált J. K. Rowling, Robert Galbraith írói álnéven írt Troubled Blood című új krimije.

2020. Szeptember 25. 13:00, péntek | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Balássy Betty és Varga Feri - VIDEÓ

A rendhagyó műsor a Tisza-tóról! Nagy Anett és Szebeni István Balássy Betty-t és Varga Ferit a közös sportolási szokásaikról kérdezték. Figyelem a műsor poénokat tartalmaz!