Városlista
2019. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2010. Február 05. 08:40, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Gyermektelen házaspár fogadta örökbe BB Évi kisebbik fiát

Gyermektelen házaspár fogadta örökbe BB Évi kisebbik fiát

Szerető és gondoskodó anyja és apja van immár BB Évi pici fiának! A fekete hajú, kék szemű kisgyerek igazi otthonra lelt végre. Természetesen nem Manónak, nem is Marcellnek szólítják már a kisbabát, ahogyan szülőanyja nevezte.

Az újdonsült szülők - akiket a rengeteg jelentkező közül a legnagyobb körültekintéssel kiválasztottak - a Párkányi családnévről sem tudhatnak. A fiúcskát ugyanis titkosan adták örökbe, egyedül így lehet esélye a normális életre. Ne mutogathassanak rá, hogy ő a hányatott sorsú BB Évi gyereke, akinek az apja is ismeretlen. Szigorú a szabály: mivel Évi írásban lemondott róla, ezért ő sem hallhat ezután kisebbik fiáról.

Egyszer volt, tán így volt... Manó - mi továbbra is szólítsuk csak így - új családja nem is álmodott már arról, hogy ilyen gyönyörű karácsonyuk lesz! Mert bizonyára az a néhány nap volt a negyvenes éveiben járó feleség és férj eddigi legszebb ünnepe. Lám, nem hiába fohászkodtak, oly sok csalódás és kudarc, oly hosszú várakozás után teljesült a vágyuk, s beköltözött valaki hozzájuk az esztendőkkel ezelőtt ajándékba kapott bölcsőbe...

A megható történet folytatása a legfrissebb Storyban!


Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 25. 10:20, kedd | Bulvár

Tíz éve halt meg Michael Jackson

Tíz éve, 2009. június 25-én halt meg Michael Jackson amerikai énekes, zeneszerző, a „pop királya”, aki meglehetősen ellentmondásos örökséget hagyott maga után.

2019. Június 25. 09:32, kedd | Bulvár

Lemond vezetői tagságáról Szikora János

A rendező szerint az érdekképviseletek újraegyesítésének eszméjét kellene legsürgősebben újragondolni.

2019. Június 25. 08:00, kedd | Bulvár

Visszatérnek az Oltári csajok

Régen látott magyar sorozat lesz látható esténként az RTL Klubon.

2019. Június 24. 12:00, hétfő | Bulvár

Már ott van a szépségkirálynő csapata Bulgáriában

Szick Petra, többszörös szépségkirálynő, idén is indít csapatot a bolgár szépségversenyen, ahol az indulók több kategóriában nevezhettek.