Városlista
2020. október 1, csütörtök - Malvin

Hírek

2019. December 11. 14:14, szerda | Belföld

Gyilkosokat fogtak az M1-es autópályán

Gyilkosokat fogtak az M1-es autópályán

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság beosztottjai, az M1-es autópályán elfogták azt a két szerb állampolgárt, akiket egy Pozsonyban bántalmazott férfi halálával összefüggésben kerestek a szlovák hatóságok.

A Komárom Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. december 10-én, kedden 21.30 perckor érkezett jelzés arról, hogy az M1-es autópályán Budapest felé halad egy autóban két férfi, akik a bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatók.

Miután megbizonyosodtak arról, hogy az autóban ülőknek köze lehet egy Pozsonyban bántalmazott férfi halálához, a megyei rendőrök az 54-es kilométerszelvényben lévő pihenőbe mentek, ahol igazoltatták a 21 és a 26 éves férfiakat.

Kiderült, hogy a két szerb ellen már nemzetközi elfogatóparancs van érvényben, úgyhogy elfogták és őrizetbe vették őket a kapitányságon. Hamarosan nemzetközi együttműködés keretében átadják majd őket a szlovákoknak.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 30. 18:56, szerda | Belföld

Fémdarabkák miatt kivontak a forgalomból egy süteményt

A Müller Drogéria Magyarország Bt. országosan kivonta a forgalomból és visszahívta a fogyasztóktól a Finom csillagok, kakaós elnevezésű 250 grammos süteményt, mert apró fémdarabkákkal szennyeződhetett

2020. Szeptember 30. 17:07, szerda | Belföld

Október elsején indul az ország megtisztítása

Két hónap tesztidőszakot követően október elsején elindul a Tisztítsuk meg az országot! elnevezésű program részeként az illegális hulladélkerakók felszámolása az országban

2020. Szeptember 30. 14:03, szerda | Belföld

Az autósok az utolsó negyedévben havi matricákkal már jobban járnak

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ Zrt.) az idén is leállítja október elsejével az év hátralevő részére az országos éves matricák értékesítését a viszonteladók körében,

2020. Szeptember 30. 13:02, szerda | Belföld

Teljesítette küldetését a budapesti műszaki egyetem zsebműholdja

Véget ért a műegyetemi fejlesztésű zsebműhold Föld körüli pályán végzett missziója: a SMOG-P a sűrűbb légkörbe érkezve szeptember 28-án megsemmisült - közölte a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME).