Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. November 14. 14:51, szerda | PR
Forrás: Greenfield

Gyógyulj pihenés közben is!

Gyógyulj pihenés közben is!

A prevenció fontosságát napjainkban egyre többen ismerik fel, az egészség - bár közhelynek hangzik - ugyanis valóban a legnagyobb kincs.

A betegség pedig sok esetben megelőzhető, de legalábbis egy „jól karban tartott” szervezet sokkal könnyebben küzd meg vele. Ez utóbbi miatt a rekreáció is előtérbe kerül, az aktív kikapcsolódás, pihenés és felfrissülés célja szintén az, hogy a test és a lélek egyaránt megújuljon. Így jobb eséllyel tudjuk felvenni a küzdelmet a hétköznapokban minket érő stressz, a mozgásszegény életmód, a szenvedélybetegségek, valamint a rendszertelen és helytelen étkezés okozta panaszok ellen. Az egészségi állapot legnagyobb részben tudniillik az életmódtól függ, attól mit is teszünk magunkért. A közhelyeket ismét idézve pedig kellemeset igenis lehet a hasznossal kombinálni: az egyik legjobb példa erre a saját gyógykúttal rendelkező bükfürdői Greenfield Hotel Golf&Spa**** superior.

Ez a szálloda túllép a szokásos wellness hotel kliséken, az egészséges életmód jegyében kínált Greenfield All Inclusive szolgáltatás mellett a saját gyógyvíz és a szakszerű orvosi ellátásnak köszönhetően nem csak a pihenésre, de gerinc-, izületi-, izom-, és neurológiai problémák kezelésére, valamint balesetek és sportsérülések utáni rehabilitációra és utókezelésre is javasolt. A büki gyógyvíz bizonyítottan fellazítja a letapadt izmokat, erősíti az immunrendszert, és növeli az ellenállóképességet.

A hotel 3500 négyzetméteres wellness és Spa központja több mint 80 tradicionális, egzotikus és gyógykezelést kínál. A számos medence között pedig itt éppen úgy, ahogy a 20 méteres sportmedence, a vízi gimnasztika vagy a tartásjavító- és gerinctorna órák is térítésmentesen elérhetőek. A szállodához tartozó hét tóval szabdalt mintegy 100 hektáros zöldterület pedig ideális alkalmat nyújt ahhoz, ha egy picit el akarunk vonulni a világ zajától.

Szakorvosnak és a korszerű felszereltségnek köszönhetően számos gyógykezelés is igénybe vehető. A lézer, ultrahang, elektro- és hidroterápia mellett lehetőség van parafango kezelésre, de kínálnak hévízi iszappakolást is. Az előbbi esetében vulkanikus iszap és paraffin keverékét helyezik fel a fájó testrészre, hogy az idült gerinc- és végtagizületi gyulladások enyhüljenek, míg a meleg hévízi iszap a krónikus reumatikus panaszok, egyes nőgyógyászati megbetegedések és bőrbetegségek esetében lehetnek hatásosak.

A nyugati orvostudomány mellett említést érdemelnek a szállodában szintén elérhető tradicionális thai masszázsok, indiai ayurvedikus masszázsok és kezelések is. Az utóbbiakat különböző indiai meleg olajokkal végezik, amely harmonizálja a testet és a lelket, teljesen ellazít és segíti az elfojtott érzelmek feloldását, elűzik a nyugtalanságot és stresszt. A keleti filozófia alapja a test és a lélek egyensúlyba hozása, amely nem mellékesen ízületi és reumatikus problémákra is megfelelő.

A Greenfield Hotel Golf&Spa**** superior oldalán részletesen is meg lehet tekinteni a kínált szolgáltatásokat.

http://greenfieldhotel.net/spa-wellness/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.

2024. Március 26. 08:17, kedd | PR

A szellemi alkotások kiaknázatlan értékek egy vállalkozásban

Dubaiban a kedvező pénzügyi feltételek mellett az iszlám jogrend is maximális védelmet nyújt