Városlista
2019. december 15, vasárnap - Valér

Hírek

2013. November 24. 18:59, vasárnap | Életmód
Forrás: dailymail

Gyönyörű de könnyfakasztó fotók – kutyák elaltatás előtt a gazdáikkal

Gyönyörű de könnyfakasztó fotók – kutyák elaltatás előtt a gazdáikkal

Ez az a pillanat, amitől minden kutya tulajdonos retteg – ha eljön az idő, amikor végső búcsút kell venni egy hűséges baráttól.

Ezeknek a szívszaggató életképeknek a célja, hogy kiemeljék a különleges kapcsolatot a gazda és a haldokló állat között az utolsó pillanatokban. Sarah Ernhart, a Sarah Beth Photography tulajdonosa Minneapolisban. Az általa kínált szolgáltatást elnevezte ” Joy Session”- nek, amiben rögzíti a tulajdonosok utolsó ölelését a kedvenceikkel, akik már túl öregek vagy halálos betegségekkel diagnosztizáltak és el kell altatni őket.

A profi fotós 2010-ben kezdte el és azóta már több, mint 100 fotót készített ilyen élethelyzetben. ” Az emberek úgy tűnik, hogy szeretik ezt a gondolatot” mondta. “Ez egy nagyon érzékeny időszak az embereknek, akik az állatokkal voltak egész életükben. Néhány tulajdonossal én is együtt sírtam.”

Címkék: altatás, fotók, kutya

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 13. 18:03, péntek | Életmód

Eddig ismeretlen, alapvető kapcsolatot fedeztek fel az idegsejtek és az agyi immunsejtek között

Eddig ismeretlen, alapvető fontosságú kapcsolatot fedeztek fel az idegsejtek és az agyi immunsejtek között a Kísérleti Orvostudományi Kutatóintézet (KOKI), a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Kiváló Kutatóhelye tudósai

2019. December 11. 13:02, szerda | Életmód

A felnőttek is függővé válhatnak a digitális eszközöktől

Nemcsak a gyerekeket és a fiatalokat veszélyezteti a digitális eszközök állandósult használata, a felnőttek is függővé válhatnak - hívta fel a figyelmet Steigervald Krisztián generációkutató szerda reggel az M1-en.

2019. December 10. 15:02, kedd | Életmód

Télen különösen fontos a tudatos és egészséges étkezés

A táplálkozás jelentősen befolyásolja az energiaszintet, ezért télen különösen fontos a tudatos, egészséges étkezés – közölte Vékony Blanka, a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karának egyik tanára kedden az M1-en.

2019. December 10. 07:32, kedd | Életmód

A Zika-láz terjedését modellezték szegedi matematikusok

Az elmúlt években komoly riadalmat okozó Zika-vírus járványos terjedését modellezték a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) matematikusai, az erről szóló cikkük a napokban jelent meg rangos Scientific Reports folyóiratban