Városlista
2019. augusztus 19, hétfő - Huba

Hírek

2013. November 24. 18:59, vasárnap | Életmód
Forrás: dailymail

Gyönyörű de könnyfakasztó fotók – kutyák elaltatás előtt a gazdáikkal

Gyönyörű de könnyfakasztó fotók – kutyák elaltatás előtt a gazdáikkal

Ez az a pillanat, amitől minden kutya tulajdonos retteg – ha eljön az idő, amikor végső búcsút kell venni egy hűséges baráttól.

Ezeknek a szívszaggató életképeknek a célja, hogy kiemeljék a különleges kapcsolatot a gazda és a haldokló állat között az utolsó pillanatokban. Sarah Ernhart, a Sarah Beth Photography tulajdonosa Minneapolisban. Az általa kínált szolgáltatást elnevezte ” Joy Session”- nek, amiben rögzíti a tulajdonosok utolsó ölelését a kedvenceikkel, akik már túl öregek vagy halálos betegségekkel diagnosztizáltak és el kell altatni őket.

A profi fotós 2010-ben kezdte el és azóta már több, mint 100 fotót készített ilyen élethelyzetben. ” Az emberek úgy tűnik, hogy szeretik ezt a gondolatot” mondta. “Ez egy nagyon érzékeny időszak az embereknek, akik az állatokkal voltak egész életükben. Néhány tulajdonossal én is együtt sírtam.”

Címkék: altatás, fotók, kutya

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 15. 11:46, csütörtök | Életmód

Káros az egészségre a vízipipázás

Egy úttörő amerikai kutatás szerint a vízipipa szívása veszélyesebb lehet, mint a dohányzás más formái.

2019. Augusztus 14. 09:03, szerda | Életmód

Egyre többen szenvednek az ételallergiától

Gyorsabban nő a táplálkozási allergiákban érintett emberek száma, mint a légúti allergiákkal érintetteké – közölte a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke.

2019. Augusztus 06. 07:39, kedd | Életmód

Ez alapján választanak munkát a mai fiatalok

Régebben a fizetés volt a legfontosabb egy munkavállaló számára az állások közötti választáskor, az elvárások azonban ma már ennél összetettebbek.

2019. Augusztus 06. 05:00, kedd | Életmód

Milliószámra isszuk a kólát

Magyarországon 2018 júliusa és 2019 júniusa között 3 millió hektoliter, vagyis több mint 50 milliárd forintnyi kóla fogyott, ami a szénsavas üdítők belföldi forgalmának több mint 60 százalékát jelenti