Városlista
2021. június 12, szombat - Villő

Hírek

2013. Január 10. 11:40, csütörtök | Helyi
Forrás: infoGyőr/MTI

Győr a fémkereskedés tükrében!

Győr a fémkereskedés tükrében!

A hét eseményein felbuzdulva visszatekintve a múltban, több korábbi hasonló eset jut eszükbe, mely híressé vagy hírhedté tette Győrt a fémkereskedő körökben.

Emlékezhetünk, másfél évvel ezelőtt rekord összegű, 1,6 milliárd forintos bírságot szabott ki egy győri vállalkozásra, ahogy akkori cikkünk írja .Az akkori birósági eljárás oka, hogy a vállalkozás az engedélykérelmének visszautasitása ellenére kereskedett szinesfémmel.


Az ezt követő évben,a kereskedők számára fenntartott és üzemeltetett fiktiv számlakészitő cégeket lepleztek le. Az akkor olvasható cikkünk szerint , 14 céget érintő országos eljárás indult. Az akkor lefoglalt óriási vagyon ellenére a NAV nyomózói közlése szerint igy is több száz milliós kár érte az államot.


Ahogy tegnap leközöltük, újabb városunkat érintő szinesfémekkel kapcsolatos rendőrségi akciók zajlottak Győrben.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 02. 10:00, szerda | Helyi

Révhelyi Nyílászáró - biztosabb kilátás egy szebb jövőre!

15 éves szakmai tapasztalattal érkezett Győrbe a Rábaközi nyílászáró szaküzlet. Fő profiluk Gealan műanyag nyílászárók forgalmazása és szabvány méretű termékek azonnali raktárkészletről való értékesítése kedvező árakon.

2021. Május 26. 07:11, szerda | Helyi

JAF Holz- A fa világa

Amikor az otthonunkat tervezzük, akkor elképzeljük, milyen padlón járunk, milyen ajtót nyitunk ki, milyen színű a terasz. Hogy ne legyünk korlátozva abban, amit kitalálunk, a JAF Holz Ungarn Kft. bemutatótermében inspirálódhatunk. A bemutat

2021. Május 19. 10:00, szerda | Helyi

A napsugarak legjobb helye!-Sisolar Napelemrendszerek

Ha a fenntartható, környezettudatos jövő fontos számunkra, szeretnénk csökkenteni a rezsi költségünket, akkor egyenes út vezet a napelem rendszerekig.

2021. Április 28. 17:15, szerda | Helyi

La Villa – Önt is felvillanyozza!

A La-Villa villamossági szaküzlet 20 éves tapasztalatával és gyakorlati hátterével kiszolgálja azok igényeit, akik minőségi villamos termékeket szeretnének vásárolni kedvező áron, családias környezetben.