Városlista
2020. szeptember 30, szerda - Jeromos

Hírek

2018. Július 16. 12:40, hétfő | Helyi

Győr a fröccs városa is

Győr a fröccs városa is

Nagy érdeklődés kísérte hétvégén a XIV. Győri Rotary Fröccsnapokat.

Idén, 14. alkalommal rendezték meg a Győri Rotary Fröccsnapokat. Az ország Rotary Klubjainak összefogásával, 12 fröccskínáló faházban várták a látogatókat. A fröccs és zsíros kenyér árusításából befolyó összegek jótékony célokat szolgálnak.

A hangulatos fröccsterasz, kora délutántól késő estig tartó koncertek, játékok, tematikus séták várták az érdeklődőket, de volt Harley-Davidson motor kiállítás, asztali társasjátékozás lehetősége a fröccs mellé felnőtteknek, omnibuszos utazás programkínálatból válogathattak.

Nagy érdelődés fogadta a fröccsről, Jedlik Ányosról és a győri legendákról szóló tematikus sétákat is. A Győri Művészeti, Feszivál- és Művelődési Központ felkérésére, ingyes fesztiválsétákat tartottak a GyereGyőrbe Tematikus városézések és Élményprogramok idegenvezetői, Csobayné Pintér Éva és Kauker Bálint.

Résztvevő küldte:

Szerkesztette: Csobay Dániel

Fotók: Csobay Dániel fotográfus

Főkép: korábbi kép - Csobay Dániel fotográfus

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 03. 14:03, csütörtök | Helyi

Merre tart 2020-ban a győri ingatlanpiac?

Győrben stagnálnak az ingatlanárak

2020. Július 27. 18:49, hétfő | Helyi

A Nemzeti Kutatási Felhő az amerikai egyetemek és IT óriások új, közös kezdeményezése

Új szintre lép a Felhő technológia felhasználása: számítástechnikai mamutcégek közös megállapodásra jutottak egyetemekkel.

2020. Július 27. 18:43, hétfő | Helyi

Mérföldkőhöz ért a Forrás –

Mérföldkőhöz ért a Forrás – Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Nyugat-Dunántúlon című, nagy népszerűségnek örvendő projektünk

2020. Július 17. 14:16, péntek | Helyi

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Forrás projekt - elkezdődtek a képzések...

2020. június végén elindultak az első képzések az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon” című projektben.