Városlista
2020. február 19, szerda - Zsuzsanna

Hírek

2018. Július 16. 12:40, hétfő | Helyi

Győr a fröccs városa is

Győr a fröccs városa is

Nagy érdeklődés kísérte hétvégén a XIV. Győri Rotary Fröccsnapokat.

Idén, 14. alkalommal rendezték meg a Győri Rotary Fröccsnapokat. Az ország Rotary Klubjainak összefogásával, 12 fröccskínáló faházban várták a látogatókat. A fröccs és zsíros kenyér árusításából befolyó összegek jótékony célokat szolgálnak.

A hangulatos fröccsterasz, kora délutántól késő estig tartó koncertek, játékok, tematikus séták várták az érdeklődőket, de volt Harley-Davidson motor kiállítás, asztali társasjátékozás lehetősége a fröccs mellé felnőtteknek, omnibuszos utazás programkínálatból válogathattak.

Nagy érdelődés fogadta a fröccsről, Jedlik Ányosról és a győri legendákról szóló tematikus sétákat is. A Győri Művészeti, Feszivál- és Művelődési Központ felkérésére, ingyes fesztiválsétákat tartottak a GyereGyőrbe Tematikus városézések és Élményprogramok idegenvezetői, Csobayné Pintér Éva és Kauker Bálint.

Résztvevő küldte:

Szerkesztette: Csobay Dániel

Fotók: Csobay Dániel fotográfus

Főkép: korábbi kép - Csobay Dániel fotográfus

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 18. 17:20, kedd | Helyi

Megrázó tragédia: Agyvérzést kapott, Győrben lett rosszul a Pokolgép frontembere

A Pokolgép frontembere, Tóth Attila, aki a Madách Színházban is szerepet vállal, a teátrum egyik fellépésén, Győrben lett rosszul. Kórházba szállították, azóta itt gyógyul.

2020. Február 18. 08:14, kedd | Helyi

Idegenvezetők Világnapjára készül a GyereGyőrbe csapata - Még zajlik a Regisztráció!

Magyarországon február 23-án, az Idegenvezetők Világnapján igyenes programokat kínálnak, ezt vállalta magára Győrben 14 és 17 óra között a GyereGyőrbe Tematikus városnézések és Élményprogramok idegenvezetői csapata.

2020. Február 18. 06:31, kedd | Helyi

Mivel lepj meg egy kamasz lányt?

Kevés nehezebb dolgot tudunk elképzelni, mint ajándékot választani egy kamasz lánynak. Te is így vagy ezzel? Ha neked sem sikerült még megtalálni az ideális ötleteket, akkor maradj velünk és olvasd el tippjeinket!

2020. Február 18. 06:28, kedd | Helyi

Üldöznek minket a hirdetések?

Már biztosan mindenki észrevette, hogy a világháló tele van olyan hirdetésekkel, amelyek egyre rémisztőbb módon képesek személyre szabottá válni.