Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2014. Június 03. 10:48, kedd | Helyi
Forrás: MTI

Győr irányában is torlódások az autópályán

Győr irányában is torlódások az autópályán

Munkálatok miatt több autópályán is torlódásra kell számítani.

Különböző munkálatok miatt forgalomkorlátozásokat vezettek be az M1-es, az M3-as és az M7-es autópálya egyes szakaszain, emiatt torlódásokra kell számítani.

A közlemény szerint az M1-es autópályán Győr irányában a 34-es és a 36-os kilométerszelvény között, a Bicske melletti szakaszon reggel 7 óra óta zajlanak nagyfelületű burkolatjavítási munkák. Az erős forgalom miatt már lelassult a térségben a közlekedés. Azok az autósok, akik szeretnék elkerülni ezt a szakaszt, a 27-es kilométerszelvényben lévő zsámbéki (herceghalmi) csomópontban hajthatnak le az 1-es főútra és a 39-es kilométerszelvénynél, a bicskei csomópontban térhetnek vissza az autópályára. Ezen a szakaszon a tervek szerint szerdán is hasonló korlátozások mellett folytatódnak a javítási munkák.

Az M3-as autópálya Budapestről kivezető szakaszán a 10-es kilométer térségében délelőtt a külső sávban végeznek burkolatjavítási munkákat, amelyek várhatóan ugyancsak torlódással járnak.

Ezen kívül az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a 220-as és a 211-es kilométer között az elválasztósáv kaszálását végzik a belső sáv zárása mellett - olvasható a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:14, szombat | Helyi

Színművészek hívták fel a figyelmet a menhelyi állatokra

A győri állatmenhelyre látogattak a Pincérfrakk utcai cicák című előadás alkotói.

2024. Május 04. 07:15, szombat | Helyi

Ha lopástól félti a biciklijét, kenesse le a rendőrökkel!

Különleges lopásgátló módszert vet be a győri rendőrség: speciális pasztával kenik be a kerékpárokat. Az eljárás mikéntjéről a helyi rendőrség sajtóosztályát kérdeztük.

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.