Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2010. Május 21. 09:00, péntek | Helyi
Forrás: Nyugathír

Győr-Moson-Sopron megyében is regionális beszállítókat toboroz a Tesco

Győr-Moson-Sopron megyében is regionális beszállítókat toboroz a Tesco

Beszállítói találkozóra hívja a Tesco-Global ruházak Zrt. a Győr-Moson-Sopron, Zala, Vas és Veszprém megyében működő helyi termelőket. A Tesco 2009 őszén indította

A kezdeményezés keretében a vállalat olyan magyar kis- és középvállalkozásokkal kíván együttműködni, amelyek méretüknél fogva országos szinten egyelőre nem, de egyes régiókban beszállítóivá válhatnak. Az első fórumnak köszönhetően március közepétől 15 magyar beszállító partner, mintegy 52 terméke kapható a kelet-magyarországi régió Tesco áruházaiban.

A következő Regionális Beszállítói Fórum június 3-án, Sopronban, a Hotel Lővérben kerül megrendezésre. Ezúttal négy megye, Győr-Moson-Sopron, Zala, Vas és Veszprém megye kis- és középvállalkozóival szeretne megismerkedni a Tesco, és a fogyasztói igényeket figyelembe véve a következő termékkategóriákat előállító cégeket várja: csemege hús, tejtermék, pékáru, tésztafélék, konzervek, malomipari termékek, valamint bor és más szeszes italok.

A fórumon való részvétel ingyenes, de a vállalat honlapján való regisztrációhoz kötött. A Beszállítói Fórumon az érdeklődők röviden bemutathatják cégüket, termékeiket, és személyesen beszélhetik meg a felmerülő kérdéseiket a Tesco munkatársaival. A Regionális Beszállítói Fórumra 2010. május 26-ig várja a Tesco a vállalkozások jelentkezéseit.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.