Városlista
2019. szeptember 21, szombat - Máté

Hírek

2010. Január 21. 11:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Nyugathír

Győrben mutatták be a magyar és osztrák szakszervezetek munkajogi kiskátéját

Győrben mutatták be a magyar és osztrák szakszervezetek munkajogi kiskátéját

A munkajog rendszerét, a legfontosabb szabályokat és azok értelmezését tartalmazza a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége és az GB Burgenland által most kiadott munkajogi kisokos. A füzet

Ebben a kiadványban összegzik a munkavállalással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. A kisokos egyszerű, mindenki számára érthető módon magyarázza el a jogszabályokat. Kitér a munkaviszony létesítésére és megszüntetésére, a pihenőidőkre valamint a szabadságra. Ezen kívül részletesen foglalkozik munkarenddel és a bérrel is.

A füzet több iratmintát is tartalmaz. Segít, hogyan kell megírni a munkaszerződést és miként lehet módosítani azt. A kisokos elérhető Győrben a szakszervezetek házában, később pedig a munkaügyi kirendeltségeken is. Hamarosan egyébként a társadalombiztosítás legfontosabb kérdéseiről, később pedig a nyugdíjakról is kiadnak egy ehhez hasonló kötetet.


Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 21. 07:55, szombat | Helyi

KERESIK A LOPOTT BANKKÁRTYÁT HASZNÁLÓ NŐKET

A győri nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen elkövetők azonosításához.

2019. Szeptember 19. 13:54, csütörtök | Helyi

Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon

2019. szeptember 17-én Győrött tartotta projekt-indító sajtótájékoztatóját és információs nyílt napját a Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány.

2019. Szeptember 19. 06:00, csütörtök | Helyi

Fedezd fel Győrt emeletes busszal a Mobilitási Héten! Folytatódnak a programok

2019. szeptember 16. és 22. között ismét megrendezésre kerül az Európai Mobilitási Hét. Csütörtökön és pénteken is színes programok várják az Érdeklődőket.

2019. Szeptember 18. 13:38, szerda | Helyi

Új hírek érkeztek Szilágyi István állapotáról

Tavaly februárban letört egy darab a csípőjéből egy háztartási balesetben, és járókerettel is alig tudott közlekedni, de Szilágyi István felépült.