Városlista
2019. október 23, szerda - Gyöngyi

Hírek

2013. Március 08. 10:48, péntek | Helyi sport
Forrás: eto.hu

Győri ETO FC - Siófok

Győri ETO FC - Siófok

TISZTELT SZURKOLÓINK!

Szombaton este fél 7-kor első 2013-as bajnoki mérkőzését vívja az ETO Stadionban csapatunk. Kedvenceink már 9 pont előnnyel vezetik a tabellát, a remek bajnoki szereplés annak is köszönhető, hogy a legutóbbi 5 mérkőzésből az ETO az egyetlen, amely négyet meg tudott nyerni. Hétvégi ellenfelünk a Siófok lesz, az NB I-es bajnokság sereghajtója, akik ellen fontos, hogy újabb három pontot zsebeljen be csapatunk.

Örömmel mondhatjuk, hogy egyre nő a csapat iránt érdeklődés, a szélső szektorokban olyan jól fogynak a bérletek, hogy ide jegyeket már csak korlátozott számban tudunk adni a mérkőzésekre. Azért érdemes bérletet venni, mert így biztos, hogy hét mérkőzést láthatnak a stadionban - a Videoton a Magyar Kupában kétszer is, a Diósgyőrt, a Ferencvárost, az MTK-t, vagyis sok rangadó vár ránk hazai pályán. Mindez azt jelenti, hogy aki bér letet vesz, az minimum 7-10 ezer forintot is spórol az, ahhoz képest, mintha minden mérkőzésre belépőjegyet váltana.

Csapatunk 30 éve nem nyert bajnokságot, most itt a remek alkalom, ehhez azonban a csapatot át kell, hogy lendítse az esetleges holtpontokon a szurkolótábor. Itt az alkalom, hogy mérkőzésről mérkőzésre egyre többen kilátogassanak az ETO Parkba, hiszen a listavezető - amely a legtöbb gólt szerezte a szezonban - hétről hétre közelebb kerülhet ahhoz, hogy álma valóra váljon.

A mérkőzés előtt minden szurkoló ingyen kezébe kapja a Kisalföld című napilapot, amelynek címlapján az ETO FC nagyméretű tavaszi csapatképe is megtalálható lesz. A Családi szektorban, az ETO Park Játszóházának munkatársa, Mühl Zsuzsa fogadja a gyerekeket, aki a mérkőzés ideje alatt különböző játékokat szervez a számukra. Az összecsapás szünetében a bérleteseknek megint lesz tombolasors olás, a melyen ETO-ereklyéket lehet majd nyerni. A nemzetközi Nőnap alkalmából a klub vezetése úgy döntött, hogy a hölgyek ezúttal ingyen tekinthetik meg a bajnoki találkozót. Ezenkívül a szomszédos Magvassy sportcsarnokban rendezendő futsal Magyar Kupa döntőjére belépőjegyet váltók is átruccanhatnak tikettjükkel a stadionba, az ETO-Siófok mérkőzésre nekik nem kell új belépőt váltaniuk.

Szurkolóink is készülnek a tavaszi hadjáratra, és egy fantasztikus video összeállítást készítettek ebből az alkalomból. Feltétlenül nézzék meg ezt a kisfilmet, mert ha megteszik, biztos, hogy eljönnek újra és újra a stadionba. Várunk mindenkit szombat este, hogy együtt egy lépéssel közelebb jussunk a végső célhoz.

Győri ETO FC - Siófok
2013. március 9. 18:30 ETO Park

HAJRÁ ETO!

Címkék: eto, mérkőzés, park, Sport, stadion

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 07. 11:52, hétfő | Helyi sport

Tizenegy éremmmel tértek haza Jakabosék az úszó világkupáról

Tizenegy éremmel tértek haza a győri úszók a hétvégi budapesti FINA világkupáról. A legeredményesebb versenyző Jakabos Zsuzsanna volt, aki hatszor állhatott dobogóra, Szabó Szebasztián három medállal gazdagodott.

2019. Szeptember 19. 10:16, csütörtök | Helyi sport

Elhunyt Kadler Gusztáv

Életének 65. évében meghalt Kadler Gusztáv, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség alelnöke, a Graboplast Győr Kajak-Kenu szakosztályának elnöke, Győr díszpolgára, a Magyar Olimpiai Bizottság tagja.

2019. Augusztus 30. 14:25, péntek | Helyi sport

Több mint száz magyar érmet szereztek a győri kick-box Eb-n

Elképesztő mennyiségű éremmel gazdagodik a magyar kick-box a sportág Győrben szombat estig tartó utánpótlás Európa-bajnokságán.

2019. Július 29. 07:05, hétfő | Helyi sport

Győriek aranyérme a maratoni kajak-kenu EB utolsó versenynapján

Egy magyar arany- és két ezüstérem született a franciaországi Decize-ben rendezett maratoni kajak-kenu Európa-bajnokság utolsó, vasárnapi versenynapján.