Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2013. Március 08. 10:48, péntek | Helyi sport
Forrás: eto.hu

Győri ETO FC - Siófok

Győri ETO FC - Siófok

TISZTELT SZURKOLÓINK!

Szombaton este fél 7-kor első 2013-as bajnoki mérkőzését vívja az ETO Stadionban csapatunk. Kedvenceink már 9 pont előnnyel vezetik a tabellát, a remek bajnoki szereplés annak is köszönhető, hogy a legutóbbi 5 mérkőzésből az ETO az egyetlen, amely négyet meg tudott nyerni. Hétvégi ellenfelünk a Siófok lesz, az NB I-es bajnokság sereghajtója, akik ellen fontos, hogy újabb három pontot zsebeljen be csapatunk.

Örömmel mondhatjuk, hogy egyre nő a csapat iránt érdeklődés, a szélső szektorokban olyan jól fogynak a bérletek, hogy ide jegyeket már csak korlátozott számban tudunk adni a mérkőzésekre. Azért érdemes bérletet venni, mert így biztos, hogy hét mérkőzést láthatnak a stadionban - a Videoton a Magyar Kupában kétszer is, a Diósgyőrt, a Ferencvárost, az MTK-t, vagyis sok rangadó vár ránk hazai pályán. Mindez azt jelenti, hogy aki bér letet vesz, az minimum 7-10 ezer forintot is spórol az, ahhoz képest, mintha minden mérkőzésre belépőjegyet váltana.

Csapatunk 30 éve nem nyert bajnokságot, most itt a remek alkalom, ehhez azonban a csapatot át kell, hogy lendítse az esetleges holtpontokon a szurkolótábor. Itt az alkalom, hogy mérkőzésről mérkőzésre egyre többen kilátogassanak az ETO Parkba, hiszen a listavezető - amely a legtöbb gólt szerezte a szezonban - hétről hétre közelebb kerülhet ahhoz, hogy álma valóra váljon.

A mérkőzés előtt minden szurkoló ingyen kezébe kapja a Kisalföld című napilapot, amelynek címlapján az ETO FC nagyméretű tavaszi csapatképe is megtalálható lesz. A Családi szektorban, az ETO Park Játszóházának munkatársa, Mühl Zsuzsa fogadja a gyerekeket, aki a mérkőzés ideje alatt különböző játékokat szervez a számukra. Az összecsapás szünetében a bérleteseknek megint lesz tombolasors olás, a melyen ETO-ereklyéket lehet majd nyerni. A nemzetközi Nőnap alkalmából a klub vezetése úgy döntött, hogy a hölgyek ezúttal ingyen tekinthetik meg a bajnoki találkozót. Ezenkívül a szomszédos Magvassy sportcsarnokban rendezendő futsal Magyar Kupa döntőjére belépőjegyet váltók is átruccanhatnak tikettjükkel a stadionba, az ETO-Siófok mérkőzésre nekik nem kell új belépőt váltaniuk.

Szurkolóink is készülnek a tavaszi hadjáratra, és egy fantasztikus video összeállítást készítettek ebből az alkalomból. Feltétlenül nézzék meg ezt a kisfilmet, mert ha megteszik, biztos, hogy eljönnek újra és újra a stadionba. Várunk mindenkit szombat este, hogy együtt egy lépéssel közelebb jussunk a végső célhoz.

Győri ETO FC - Siófok
2013. március 9. 18:30 ETO Park

HAJRÁ ETO!

Címkék: eto, mérkőzés, park, Sport, stadion

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 09:12, kedd | Helyi

Tűz volt a Pannonhalmi Főapátságban: gyakorlatoztak a tűzoltók

A feltevés szerint egy mosógép hibásodott meg, egy dolgozót kellett kimenteni a sűrű füstből.