Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2013. Május 13. 21:19, hétfő | Helyi sport
Forrás: infogyor.hu

Győri kajak-kenusok a Világkupán

Győri kajak-kenusok a Világkupán

A magyar kajak-kenu válogatott 18 érmet - hat aranyat, nyolc ezüstöt és négy bronzot - gyűjtött a vasárnap zárult szegedi kajak-kenu Világkupa-versenyen.

A győriek közül Takács Kincső és Lakatos Zsanett kenupárosa 500 méteren lett első. Takács Kincső C-1 200 méteren szerzett ezüstérmet. A leghosszabb távon született még egy magyar érem a szintén győri Csay Renáta révén, ő harmadikként ért célba a kajakosok között. Olimpiai bajnok női négyesünk ezúttal kikapott a lengyelektől, ami nem meglepő, hiszen a viadal előtt mindössze egyszer edzettek együtt a hölgyek, ráadásul a Graboplast VSE kajakosnője Fazekas-Zur Krisztina betegen ült be az egységbe. Kadler Viktor, Hérics Dávid páros pedig 200 méteren a B - döntőben második helyen zárt.

A Graboplast VSE fiatal versenyzője Hérics Dávid nyilatkozott az infogyőr portáljának: ,,Örültem, hogy ilyen fiatalon sikerült kijutnom a világkupára. Nagy reményekkel rajtolunk el Kadler Viktorral. A döntő volt a cél végül B - döntőbe jutottunk be. Két fő célunk volt egyik az a döntő és a másik pedig, hogy a másik magyar egységet magunk mögött hagyjuk, utóbbi szerencsére sikerült. Két hét múlva lesz az első felnőtt válogató, most arra koncentrálunk, hogy csúcsformába legyünk."

Fotó: mkksz.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 09:12, kedd | Helyi

Tűz volt a Pannonhalmi Főapátságban: gyakorlatoztak a tűzoltók

A feltevés szerint egy mosógép hibásodott meg, egy dolgozót kellett kimenteni a sűrű füstből.