Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2011. Szeptember 05. 18:00, hétfő | Helyi
Forrás: MRFK Győr

Győri kék hírek

Győri kék hírek

Bolti szarkát tartottak vissza egy győri drogéria alkalmazottai a hét végén, szombaton délelőtt. A 30 éves cseh állampolgár az illatszereket nézegette, majd kosarába egy bontatlan férfi parfümöt helyezett.

Különös viselkedésére az eladók felfigyeltek, s észrevették, hogy a sorok között bóklászva, további válogatást mímelve a kosárban lévő parfümöt kibontotta. Annak tartalmát pulóvere zsebébe rejtette el, papírcsomagolását, pedig az egyik sorba eldugta. Vele szemben lopás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Győri Rendőrkapitányság.


Besurranó tolvajok rendőrkézen….

Albérlet keresés ürügyén kéredzkedett be Győrbe, a Munkácsy utca egyik lépcsőházába szombaton délután két, 42 és 43 éves helyi férfi.
Becsengettek egy asszony második emeleti otthonába, s hogy oda bejuthassanak, az alábbi „sztorit” adták elő. Ellenőrizniük kell, hogy a lépcsőházi lakások teraszainak korábbi burkolási munkálatai rendben lezajlottak-e. Miután a fiatalabb elkövető ily módon az asszony nappalijába bejutott, a lakás asztalán hagyott pénztárcájából ellopott pár ezer forintot. Ezt a nála lévő újságpapírba rejtette. Eközben jelent meg a lakásnál a házban lakó bejelentő is, aki határozott fellépéssel vonata kérdőre az illetékteleneket. Az elkövető hogy bőrét mentse, az újságpapírba rejtett bankókat becsúsztatta a lakás egyik széktámlája mögé, majd társával együtt mind a lakásból, mind pedig a lépcsőházból távozott.
A bejelentő által adott személyleírás alapján, rövid idő elteltével a járőrök elfogták mindkét férfit. Az ellenőrzés során kiderült, hogy egyiküket elfogató paranccsal körözi a Győri Rendőrkapitányság.


25 éves férfi veszítette életét szombaton délután

2011. szeptember 03-án, délután fél ötkor értesítette a mentők diszpécsere a Győri Rendőrkapitányság ügyeletét, hogy Győrben, a Rózsa tónál egy fürdőző újraélesztése van folyamatban.
A 25 éves helyi férfi délután érkezett az autópálya mellett található tóhoz. A vízbe egy ismerősével úszott be, közben lett rosszul. A tóban fürdőzők segítették partra. A helyszínre érkező mentők még küzdöttek a férfi életéért, kinek halálát az elsődleges orvosi vizsgálat szívelégtelenségben állapította meg.
A rendőrség az idegenkezűséget kizárta, a rendkívüli haláleset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálja.
 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 09:14, péntek | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk! (PR)

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs.

2024. Május 17. 08:13, péntek | Helyi

Egész napos programok kicsiknek és nagyoknak – szombaton lesz a VIII. Gulyahajtás

Május 18-án, szombaton immár nyolcadik alkalommal szervezik meg Dunaszegen a gulyahajtást. A rendezvény idén is élményekkel teli családi kikapcsolódással kecsegtet.

2024. Május 17. 07:12, péntek | Helyi

Melléképület égett Écsen

Kerti hulladék égetéséből terjedt tovább a tűz egy melléképületre Écsen.

2024. Május 16. 09:15, csütörtök | Helyi

Változik az időpont foglalás rendszere

Július 1-től az Egészségablak applikációban és a 1812-es telefonszámon is lehet majd időpontot foglalni.