Városlista
2024. május 22, szerda - Júlia, Rita

Hírek

2012. Október 24. 09:20, szerda | Helyi sport
Forrás: Pozsgai Kitti/Győri Kosárlabda Club

Győri kosarasok pécsi sikerei

Győri kosarasok pécsi sikerei

Szombaton a felnőtt alakulat Pécsre látogatott. Az első két forduló eredményei alapján, a kötelezőnek tűnő győzelmek megszerzése az idei bajnokságban nem egyszerű feladat egyik csapat ellen sem.

Felnőttjeink az első negyedben Hegedűs Attila vezetésével fokozatosan elhúztak és magabiztos előnyre tettek szert. A második egységben a megszerzett előny túlságosan is megnyugtatott minket, aminek eredményeképpen ellenfelünk a nagyszünetre néhány pontra zárkózott. A harmadik egységben még mindig a küzdelem dominált, és ellenfelünk két pontra közelített minket. A záró felvonásban azonban ismét ritmusosan és pontosan kosárlabdázva egyértelművé tették a fiúk, hogy jelenleg jobb csapat mint vendéglátónk és meggyőző különbséggel zárták az összecsapást.
Összegzésként elmondható, hogy a harmadik negyed közepét leszámítva győzelmünk egy pillanatig sem forgott veszélyben, annak ellenére sem, hogy akkor ellenfelünk szinte utolért minket. Azonban ez a mérkőzés is bebizonyította azt, hogy az idei évben senki, soha nem mehet biztosra senki ellen, bárki bármikor legyőzhet bárkit az idei sorozatban.

PTE PEAC - GYŐR-SZOL - Széchenyi Egyetem

68-82 (16-27, 21-15, 2-19, 10-21)
NBI/B férfi mérkőzés
Pécs 100 néző
vez: Radnóti Miklós, Kovács Nimród és Maár Gábor

Kozma Tamás szakmai igazgató: „Kezdő ötösünk kiegyensúlyozott teljesítménye, együttműködése reményteli volt. Örülök neki, hogy mind az öt játékos jó teljesítményt nyújtott egyszerre, egy időben. Ahogy haladunk előre a bajnokságban, úgy tűnik egyre inkább áll össze a csapategység. Remélem idén is mi leszünk az a csapat akik, idegenben a legtöbb győzelmet számlálja."

U23-as csapatunk hatalmas küzdelemben megszerezte első győzelmét az idei sorozatban. A mérkőzés az ellentétek mérkőzése volt. Helyenként nagyon szép, közönség szórakoztató megoldásokkal éltek fiataljaink, néha pedig elemi hibákat vétettek a pályán. A roppant hasznos találkozón minden játékos bizonyíthatta, hogy nyomás alatt milyen minőségben tud kosárlabdázni. A fiúk a győzelmükkel reméljük hoztak néhány mosolygós pillanatot, a mérkőzésről a hétvégén távol maradó edzőjük hétvégéjébe.

PTE PEAC - GYŐR-SZOL - Széchenyi Egyetem

65-68 (22-18, 10-21, 11-15, 22-14)
U23férfi mérkőzés
Pécs 100 néző
vez: Marcz Péter, Szalóki Bence

U14-es csapatunk az Országos Serdülő Bajnokságban Körmendre látogatott. Csaplár Nagy Ervin alakulata nagyot küzdött mindkét mérkőzésen, ahol bebizonyította, hogy nagyon nagy tartással bír. A szombati túra mérlege egy győzelem és egy vereség lett.

Eredmények:
Soproni Tigrisek - GYŐR-SZOL - Győri KC 87-92
GYŐR-SZOL - Győri KC - Dávid Kornél Kosársuli 81-84

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 12:18, kedd | Életmód

Filmrészletek kerültek elő az Egri csillagok első filmváltozatából

Az Egri csillagok első filmváltozatának több filmdarabkája került elő az egykori főszereplő hagyatékából, aki Vicuskát alakította az 1923-ban forgatott produkcióban.

2024. Május 21. 12:17, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között

Nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között, a két ország ennek alapján együtt fog működni egyebek mellett a kis teljesítményű és helyigényű atomreaktorok technológiai fejlesztésében is

2024. Május 21. 10:49, kedd | Sport

A közép-európai FIA F4 bajnokság nyitóhétvégéje az új hazai pályán a Balaton Park Circuit-en

A mezőny nagy része már a hét közepén megkezdte a munkát. A GRT az autót hibátlanul felkészítette pilótánk pedig körről-körre alkalmazkodott az autóhoz és a körülményekhez, így magabiztosan vághattunk neki a hétvégének.