Városlista
2020. január 21, kedd - Ágnes

Hírek

2019. Június 04. 12:15, kedd | Helyi

Győri motoros halt meg motorbalesetben Cseszneknél

Győri motoros halt meg motorbalesetben Cseszneknél

A 82-es számú főúton hétfő este halálos baleset történt. Csesznek közelében egy személyautó és egy motoros ütközött. Sajnos a 42 éves győri motoros életét már nem tudták megmenteni.

A helyszíni szemle alapján a Zirc felől Győr irányába közlekedő motorkerékpár egy jobbra ívelő útkanyarulatban eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetirány szerinti bal oldali sávba, és összeütközött a vele szemben közlekedő személyautóval.

A baleset során a motorkerékpárt vezető 42 éves győri férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt. A személygépkocsiban utazó személyek közül nem sérült meg senki.

Forrás és fotó: rendőrség; gyorplusz.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 21. 12:52, kedd | Helyi

Üzent osztálytársainak a győri tanárkesélő gimnazista

A fiú azt állítja, senkit nem akart bántani, és utólag fogalma sincs arról, hogyan borulhatott el az agya egy hármas miatt annyira, hogy késsel rontson rá a tanárára.

2020. Január 21. 08:48, kedd | Helyi

Kulturális és művészeti díjban részesült Fejszés Attila

A Magyar Kultúra Napja alkalmából Téglás Város Önkormányzatának Képviselő testülete „Kulturális és Művészeti Díjat” adományozott hétfőn Fejszés Attilának, a Győri Nemzeti Színház színművészének.

2020. Január 20. 20:49, hétfő | Helyi

Betöltötte énekhangjával a Kisalföld szerkesztőségét is Bede-Fazekas Csaba

Bede-Fazekas Csaba Kossuth-díjas, Érdemes-, Kiváló Művész, operaénekes, Győr díszpolgára, a Győri Nemzeti Színház örökös tagja volt Werner Krisztina vendége a sajtószékházban.

2020. Január 19. 06:25, vasárnap | Helyi

Heti horoszkóp január 20-tól