Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2010. Szeptember 10. 10:00, péntek | Helyi
Forrás: Nyugathír

Győri gyermekrajzok az adózásról: 60 ezer forint volt a legjobbnak járó fődíj

Győri gyermekrajzok az adózásról: 60 ezer forint volt a legjobbnak járó fődíj

Győrben indul útjára a "Te mit tudsz az adózásról?" című országos gyermekrajz vándorkiállítás. Az APEH pályázatára közel 500 rajz érkezett, ezekből 150-et választott ki a zsűri. A legjobb alkotásokat péntektől nézhetjük

Te mit tudsz az adózásról? címmel tavasszal gyermekrajzpályázatot hirdetett meg az APEH, 6-10 és 11-14 éves gyerekekhez szólóan. A jövő generációja példásan ügyeskedett. Az április 30-i határidőre személyes ambíciótól vezérelve, vagy családi vállalkozásban menedzselve, sőt, iskola által szervezve készültek el a remeknél remekebb, a szépnél szebb, az érdekesnél érdekesebb pályamunkák. A szakmai zsűri 480 rajzból, valamivel több, mint 150 alkotást választott ki. Közülük a legjobbaknak ítélték oda a díjakat (60 ezer, 30 ezer, 15 ezer forintos vásárlási utalvány), illetve különdíjakat (egy-egy 15 ezer forint értékű vásárlási utalvány).
A 150 rajz további útja az a vándorkiállítás, amely az APEH Nyugat-dunántúli Regionális Igazgatósága szervezésében Győrben, az Árkád üzletközpontban 10 napig.

Győr és környékéről Ábrahám Eszter, Altrichter Ármin, Andorka Benedek, Babics Noémi, Babics Júlia, Bozsoky Milán Ferenc, Iváncza Máté Gábor, Kiss Odett, Králik Anna, Pénzes Renátó, intézményként pedig a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Intézmény (Boros Zoltán, Sztojka János, Takács Dávid); Zalaegerszegről Rosta Hella, Szombathely és közelségéből Szabó Ádám, Szabó József Krisztián alkotása látható a tárlaton - írja a www.kekduna.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:13, péntek | Helyi

Tízezrek az AHFSZ majálisán

Tízezrek látogattak el idén is az Audi Hungária Független Szakszervezet családi napjára.

2024. Május 03. 08:15, péntek | Helyi

Büntetőfékezés: „Csüccs vissza és menjél”

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség egy 38 éves férfival szemben, aki büntetőfékezéssel akart megoldani egy közlekedési konfliktust.

2024. Május 03. 07:11, péntek | Helyi

Ismét bringajelölés lesz Győrben

A kerékpárok speciális pasztával történő megjelölése a győri kerékpár tulajdonosok számára változatlanul ingyenes lesz – tájékoztat közösségi oldalán a Győr-Moson-Sopron vármegyei Rendőrség.

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.