Városlista
2019. június 19, szerda - Gyárfás

Hírek

2010. Január 02. 17:00, szombat | Helyi
Forrás: Nyugathír

Győri jótékonyság - Stark: "Emberszámba sem veszem, aki nem segít a gyerekeken!"

Győri jótékonyság - Stark: "Emberszámba sem veszem, aki nem segít a gyerekeken!"

lvonalbeli labdarúgók és válogatott öregfiúk léptek pályára a Magvassy Mihály Sportcsarnokban azért, hogy a torna bevételével támogassák a koraszülöttekkel foglalkoz

"Ez gyakorlatilag a kormány feladata lenne, amit sajnos a mostani kormány nem teljesít. Nagyon bízunk abban, hogy az elkövetkező kormány 2010-től jobban fogja támogatni ezt az alapítványt és az egész egészségügyet, hogy ne legyen szükség ilyen mértékben a hasonló tornák szervezésére."

A Pécs válogatott középhátvédjének, Stark Péternek a közelmúltban születtek ikrei. Mint mondja, ő sem érti, hogyan spórolhat a kormány a beteg gyermekek ellátásán.

Stark Péter középhátvéd, Pécsi MFC:

"Emberszámba nem veszem azt, aki a gyerekeknek nem tud segíteni. A gyerekek nem tehetnek semmiről, és főleg, ha rá vannak szorulva, akkor annak, aki tud, kutya kötelessége segíteni, úgy gondolom."

A győri Egészséges jszülöttekért Alapítvány évente 70-80 beteg kisgyermeken próbál segíteni.

Peczár László kuratóriumi elnök, Egészséges jszülöttekért Alapítvány, Győr:

"Akárhogy is, nehezebb vagy könnyebb körülmények között, de az alapítvány most már idestova 8 éve, hogy tud működni, és menti az életeket. Azt hiszem, hogy ennél több nem kell."


Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 19. 07:02, szerda | Helyi

Művész a házban

A 15. Magyar Táncfesztivál keretein belül rendezték meg a "Művész a házban" előadássorozat következő estjét, melynek vendége Lakatos János- koreográfus, táncpedagógus, a Magyar Táncművészeti Egyetem tanára volt

2019. Június 18. 10:32, kedd | Helyi

Hiányzik már Gáspár Kata, Járai Máté és a 200 első randi? Ősztől jön a folytatás

Megkezdődtek a VIASAT3 saját gyártású sorozatának újabb forgatási munkálatai. A napi fikciós sorozat második évada ősszel kerül képernyőre, 58 új, egyórás epizóddal.

2019. Június 18. 09:10, kedd | Helyi

A-Team Kupa Győrben

Szombaton, közel 150, különböző fajtájú, méretű kutyus indul gazdájával a díjakért a győrzámolyi focipályán.

2019. Június 18. 07:04, kedd | Helyi

Megnyílt a 15. Magyar Táncfesztivál

"Legyen még tíz-húsz-ötven évig táncfesztivál Győrben!" - hangsúlyozta Kiss János Kossuth-díjas, Érdemes Művész, a Győri Balett igazgatója a 15. Magyar Táncfesztivál ünnepélyes megnyitóján.