Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2010. Január 28. 14:30, csütörtök | Helyi
Forrás: Oxygen Media

Győri kék hírek - Vizet adott, jutalomból meglopták....

Győri kék hírek - Vizet adott, jutalomból meglopták....

Győr-sziget egyik társasházi lakásába csengetett be két 18 év körüli fiatalember hétfő délután. Az egyedül otthon tartózkodó 13 éves fiú beengedte a tőle inni k

Információ mellé PNZ is jár....

Győr-belváros egyik alakformáló stúdiójában dolgozó asszony esett áldozatul ismeretlen elkövetőknek a napokban. Az 51 éves nőnél a stúdió szolgáltatásairól érdeklődtek a leendő szépülni vágyók", ám egy óvatlan" pillanatban kilopták az asszony íróasztal mögötti széken lévő táskájából pénztárcáját. Ezután megköszönték a szíves felvilágosítást és a tárcában lévő hitelkártyákkal, valamint 30.000,-Ft-tal gazdagabban" távoztak a stúdióból.

A nyomkövető FLICK, szagot fogott....

A Telecom képviselőjének bejelentésére indultak helyszínelni a rendőrök a Tét-Tétszentkút közötti útszakaszra a napokban. Kiderült, hogy ismereten tettes kifűrészelt és kidöntött öt fa telefonoszlopot, melyből hármat ellopott. Az oszlopokon lévő, mintegy 500 m lengőkábelnek ugyancsak nyoma veszett.

Miután Flick a nyomkövető kutya és vezetője Sárpataki Attila r. zászlós, a Pannonhalmi Rendőrőrs körzeti megbízottja is a helyszínre érkezett, felgyorsultak az események. Kutya és gazdája szakértelmét bizonyítva, Flick pedig szaglását meg nem hazudtolva vezette el a rendőröket a két feltételezett elkövető házához. A 20 és 33 éves téti fiúk" lopással fél millió, míg rongálással százezer forint kárt okoztak a telefonos cégnek. Elfogásra, majd előállításra kerültek. Ellenük a Győri Rendőrkapitányság nagyobb értékre elkövetett lopás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Balesetet okoztak és továbbhajtottak....

Január 23-án, szombaton délelőtt történt közlekedési baleset Győrben, az ETO Park bejárata előtti parkolóban. Egy ismeretlen jármű ütközött neki a szabályosan parkoló fekete Ford hátsó sárvédőjének, majd adatai hátrahagyása nélkül távozott.

Ugyancsak ezen a napon, szombaton a déli órákban, a Jereváni úti LIDL áruház parkolójában történt koccanás. Két személyautó - Opel és Toyota - vezetői tolatás közben ütköztek egymásnak.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.

2024. Május 01. 09:12, szerda | Helyi

Megnyerte a férfi kézilabda bajnokságot a Győri ETO-UNI FKC

A hátralévő 3 forduló eredményétől függetlenül már most megnyerte a bajnokságot a Győri ETO-UNI FKC csapata.

2024. Május 01. 07:13, szerda | Helyi

Először nyílt fotókiállítás a Széchenyi István Egyetem Győri Innovációs Parkjában

„Hommage fekete-fehérben: tisztelgés Győr városa és a Széchenyi István Egyetem előtt” címmel nyílt kiállítás a Széchenyi István Egyetem Győri Innovációs Parkjában a napokban.

2024. Április 30. 09:16, kedd | Helyi

Győr lett a Kinder Kupa egyik magyarországi állomása

A RÁBA ETO tenisz szakosztályának egyik célja, hogy ismét Győrbe hozzanak országos teniszversenyeket.