Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2010. Augusztus 12. 17:30, csütörtök | Helyi
Forrás: Győri Rendőrkapitányság

Győri kék hírek: PIK a bozótosban

Győri kék hírek: PIK  a bozótosban

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felderítői a Marcal Bevetési alosztály közreműködésével az esti órákban előzetes információk alapján el

Az előzetes szakértői vélemény szerint a lefoglalt kábítószergyanús anyag metamfetamint tartalmaz, kábítószernek minősül, utcai megjelenési formáját tekintve un. PIK". Ennek értéke meghaladhatja a 2-2,5 millió forintot, mely 1.060 adag formájában kerülhetett volna felhasználásra, vagy értékesítésre. Hatóanyag tartalmát vegyészszakértő vizsgálja.

L. Veronikát kábítószerrel visszaélés gyanúja miatt vette őrizetbe a rendőrség.

Balesetet okoztak, továbbhajtottak....

Győrben, augusztus11-én, reggel nyolc óra előtt történt közlekedési baleset. Az ismeretlen fekete Mercedes vezetője a Batthyány tér felől a Teleki út irányába haladt, s a Bajcsy-Zsilinszky út 50. szám előtt a felfestett parkolóhelyre kívánt tolatva leparkolni. Figyelmetlensége miatt ütközött neki a mögötte álló Opel első lökhárítójának, majd adatainak hátrahagyása nélkül a helyszínről elhajtott.

Ugyancsak megállás nélkül hajtott el a helyszínről augusztus 10-én kora délután az a gépkocsivezető, aki zöld színű, feltehetően amerikai rendszámú pick-up gépjárműjével közlekedett az 1-es főúton Abda felől Győr irányába. Közvetlenül a kereszteződés előtt az útról letért, s az út menti forgalomirányító fényjelző készüléknek ütközött, mely ettől kitörött.

A Győri Rendőrkapitányság kéri mindazokat a szemtanúkat, akik a baleseteket látták, vagy arra vonatkozóan bármilyen információval tudnak szolgálni, hogy személyesen a Győr, Zrínyi út 54. szám alatt, vagy a 96/520-092, valamint a 107-es telefonszámon jelentkezzenek.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 09:14, vasárnap | Helyi

Figyelem! Könyvpályázat pályakezdő költőknek

A VII. kerület, Erzsébet Város Önkormányzata által kiírt pályázatra olyan magyar nyelven alkotó költők jelentkezését várják, akik még nem rendelkeznek kötettel.

2024. Május 05. 08:16, vasárnap | Helyi

Kezd magára találni a használtautó

Gazdasági Magazinunk legújabb részében foglalkozunk ismét a nyáron induló otthonfelújítási programmal, emellett pedig utánajárunk annak, hogy a tavaly évvégi megtorpanás után milyen irányba tart a használtautó-piac.

2024. Május 05. 07:14, vasárnap | Helyi

Hivatásos művészeket körözött le a győri zenészhallgató

Behán Áron András egyetemista harmadik lett egy olyan zenei világversenyen, ahol hivatásos zenészek is indultak.

2024. Május 04. 09:17, szombat | Helyi

Kincsem, a kisbéri csodakanca: szülőföldjéről indul vándorkiállítás

A kisbériek büszkék arra, hogy Kincsem Kisbéren fogant, és itt is fejezte be pályafutását.