Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. Január 05. 15:04, hétfő | Helyi
Forrás: Police.hu

Győrújbarát külterültén is baleset történt a csúszós utak miatt

Győrújbarát külterültén is baleset történt a csúszós utak miatt

A nyálkás, csúszós úttesten nem megfelelően választották meg a gépkocsivezetők járműveik sebességét.

Személyi sérüléses közlekedési baleset történt 2015. január 5-én a 82-es számú főút 66+258-as kilométer szelvényében Győrújbarát külterületén.

A baleset helyszínelésének adatai alapján egy Mitsubishi típusú személygépkocsi vezetője közlekedett járművével Győr felől Nyúl irányába. Haladásakor gépjárműve sebességét nem az időjárási viszonyoknak megfelelően választotta meg, melynek következtében a jeges, csúszós aszfalton megcsúszott, majd a bal oldali fogalmi sávba sodródva a vele ellentétes irányból, szabályosan haladó Peugeot típusú tehergépkocsi bal első részének ütközött.

A baleset okozója nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.
Az egyenruhások a fenti helyszínelést követően pár méter távolságra egy újabb balesethez vonultak. A baleset okozója 2015. január 5-én 6 óra 32 perckor Citroen típusú személygépkocsijával közlekedett a 82-es számú főúton Győrújbarát felől Nyúl irányába. Közlekedésekor a 66+976-os kilométer szelvényhez érve az általa vezetett gépjármű sebesség nem az időjárási viszonyoknak megfelelően választotta meg, melynek következtében a jeges, csúszós útszakaszon a bal oldali útpadkára sodródva járművével felborult, majd a tetejére borulva állt meg.

A balesetben a gépkocsi jobb oldali első ülésén helyet foglaló utas nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.A 8418-as számú út 1-es kilométer szelvényében, a Koroncói út bekötő szakaszán, 2015. január 5-én 9 óra 22 perckor egy BMW típusú személygépkocsi vezetője nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét és a nyálkás úttestről az árokba hajtott, ahol tetejére borult. A jármű vezetője biztonsági övét nem használta, a gépkocsiból kiesett azonban személyi sérülései nem keletkeztek.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy megváltozott időjárási körülmények figyelembe vételével fokozott óvatossággal közlekedjenek!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 09:13, csütörtök | Helyi

Ezüstérmesek lettek a győri hallgatók a regattaversenyen

Először szerveztek hazánkban ilyen jellegű megméretettést egyetemistáknak.

2024. Május 02. 08:16, csütörtök | Helyi

Leolvassák a vízórákat

Több településen is dolgoznak majd a Pannon-Víz szakemberei.

2024. Május 02. 07:13, csütörtök | Helyi

Ingyenesen vagy nyomott áron nézhet kiváló magyar filmeket egy hétig

Idén egy hétig tart a magyar film napja.

2024. Május 01. 09:16, szerda | Helyi

Gyönyörű autókon legeltetné a szemét? Az ETO parknál megteheti! – Galériás cikk!

Minden hónap utolsó szombatján benzingőzzel és autóimádók elismerő sóhajával telik meg a győri ETO park parkolója: amerikai autók szerelemesei gyűlnek össze.