Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. December 31. 07:02, szombat | Bulvár
Forrás: Stop.hu

Győzike a bíróságon, Stohl a börtönben

Győzike a bíróságon, Stohl a börtönben

2011 sem volt botrányoktól mentes, összegyűjtöttük a legnagyobb visszhangot keltő eseteket. Győzike, Stohl András és Damu Roland is állt bíróság előtt, de Liptai Claudia és Bakács Tibor is kiverte a biztosítékot.

2011 egyik nagy botránya Bakács Tibor Settenkedő szalámi lopása. Az újságíró azzal magyarázta tettét, hogy éhes volt és nem volt pénze, ezért követett el bűnt. A Megasztár egykori zsűritagjának tettét többen elítélték, akadtak azonban, akik mellé álltak. Az áruházi tolvajláson kapott Bakács tettéről a biztonsági kamerák felvételt készítettek. De videó készült arról is, mi történt, miután a biztonsági őrök intézkedtek. Ez utóbbi felvételt nyilvánosságra is hozták, s kiderült, hogy Settenkedő nemcsak szalámit, de például sajtot is pakolt kabátjába.
Áprilisban robbant a hír: Liptai Claudia mozgássérülteknek járó kártyával parkolt. A színésznő terepjáróját a Centrál Színház kijáratánál kapták lencsevégre. A TV2 műsorvezetőjét közokirat-hamisítással vádolják. Claudia azonban azt állította, hogy édesanyja rokkantkártyája kiszállás után - ahogy becsukta a kocsi ajtaját - kerülhetett a műszerfalra, méghozzá úgy, hogy kiesett a napellenzőből.

Idén ítélet született Stohl András ügyében, aki októberben vonult börtönbe, s jó magaviselet esetén márciusban szabadulhat. A színész tavaly okozott ittasan súlyos közúti balesetet, amiért tíz hónapos börtönbüntetésre ítélte a bíróság, öt hónap utána azonban már szabadulhat. Stohlt emellett az autóvezetéstől is eltiltották öt évre és 600 ezer forint bűnügyi költség kifizetésére kötelezték. Stohl András ügyét címlapok sorozata, drogprevenciós tevékenységét pedig többször kamerák is kísérték. A jogerős ítélet sokaknak okozott meglepetést, a színész karácsonykor sem ünnepelhetett otthon, családi körben.

Bíróság elé kellett vonulnia Gáspár Győzőnek is. Adócsalással vádolták meg a showmant és feleségét, adóbevallásukban ugyanis állítólag nem tüntették fel a Győzike Show-ért járó bevételüket. Győzike és Bea asszony ellen még magánokirat-hamisítás, míg egy közeli rokonuk ellen pénzmosás miatt emelt vádat a Salgótarjáni Városi Ügyészség.

Damu Roland nemi erőszak miatt kapott első fokon hat év letöltendő börtönbüntetést és több mint egymillió forintos perköltség megfizetésére kötelezte a bíróság. A Jóban Rosszban egykori szereplőjét volt barátnője, Palácsik Tímea vádolta meg. A színész körüli botránytól is hangos volt 2011-ben a bulvársajtó.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára