Városlista
2020. február 29, szombat -

Hírek

2020. Január 22. 11:00, szerda | Bulvár

Győzike börtönbe kerülhet

Győzike börtönbe kerülhet

Az ügyészség indítványozta, hogy kerüljön börtönbe Győzike, mivel a showman 36 millió forinttal tartozik a NAV-nak.

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt a Nógrád megyei férfi és társai ellen amiatt, mert körülbelül 35 millió forint adót nem fizettek meg.

A celeb ügyvédje úgy fogalmazott a Blikknek, a hatóság abban látja a problémát, hogy ezek a számlák nem Győzike nevére szólnak, mert a családi cég számlázott.

Az ügyészség börtönbe küldené Győzikét azzal, hogy legkorábban a büntetés kétharmadának letöltése után szabadulhasson és szeretnék, ha elrendelnék a 2013-ban adócsalás miatt kiszabott 1 év 8 hónapos büntetés letöltését is.

Győzike ellen korábban üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás,egy közel 20 millió forintos tartozás miatt emeltek vádat.

Abban az ügyben egy lízingelt luxusautó szerepelt. A nyomozók szerint ezután nem fizette meg az adót a showman, aki szerint ez hazugság, mert ezt az összeget már korábban rendezte.

2017 óta tart a kálváriánk, nem tudunk ettől szabadulni. Olyan ez az egész, mintha valakinek szúrnánk a szemét, ezért tönkre akarna minket tenni - mondta a Blikknek Győzike, akiért a lányai is aggódnak, főleg a kisebbik lánya.

"Apa sokszor rosszkedvű, látszik rajta, hogy sokat idegeskedik, aggódik és fél. Attól féltjük, hogy felemészti őt az egész ügy, pedig bírnia kell még a harcot" - mondta Virág.

Győzikének van mitől félnie ugyanis akár 20 hónapra is börtönbe kerülhet.

Forrás: origo.hu

Kép: Instagram/gaspargyozo

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 28. 19:02, péntek | Bulvár

Lilu: Légy büszke arra, hogy nő vagy!

Íme a GLAMOUR Women of the Year 2020 háziasszonya

2020. Február 28. 17:00, péntek | Bulvár

Már készül Kulka Jánossal az Átjáróház

Elindult Madarász Isti második nagyjátékfilmje, az Átjáróház romantikus vígjáték forgatása, amely a produkció közleménye szerint egy széles közönséget megcélzó, egyedi látványvilágú, modern szerelmes film lesz.

2020. Február 28. 16:08, péntek | Bulvár

Nem Steven Spielberg rendezi az Indiana Jones ötödik részét

Nem Steven Spielberg rendezi meg az Indiana Jones 5. részét. A Variety.com értesülése szerint James Mangold veszi át a helyét.

2020. Február 28. 16:00, péntek | Bulvár

Cégvezető lett a gyönyörű szépségkirálynőből

Szick Petra modell, szépségkirálynő már több mint 10 éve a médiában dolgozik. Az elmúlt 5 évben egy modell cégnél tanított kifutó, illetve kamera előtti mozgást.