Városlista
2021. október 18, hétfő - Lukács

Hírek

2020. Január 22. 11:00, szerda | Bulvár

Győzike börtönbe kerülhet

Győzike börtönbe kerülhet

Az ügyészség indítványozta, hogy kerüljön börtönbe Győzike, mivel a showman 36 millió forinttal tartozik a NAV-nak.

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt a Nógrád megyei férfi és társai ellen amiatt, mert körülbelül 35 millió forint adót nem fizettek meg.

A celeb ügyvédje úgy fogalmazott a Blikknek, a hatóság abban látja a problémát, hogy ezek a számlák nem Győzike nevére szólnak, mert a családi cég számlázott.

Az ügyészség börtönbe küldené Győzikét azzal, hogy legkorábban a büntetés kétharmadának letöltése után szabadulhasson és szeretnék, ha elrendelnék a 2013-ban adócsalás miatt kiszabott 1 év 8 hónapos büntetés letöltését is.

Győzike ellen korábban üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás,egy közel 20 millió forintos tartozás miatt emeltek vádat.

Abban az ügyben egy lízingelt luxusautó szerepelt. A nyomozók szerint ezután nem fizette meg az adót a showman, aki szerint ez hazugság, mert ezt az összeget már korábban rendezte.

2017 óta tart a kálváriánk, nem tudunk ettől szabadulni. Olyan ez az egész, mintha valakinek szúrnánk a szemét, ezért tönkre akarna minket tenni - mondta a Blikknek Győzike, akiért a lányai is aggódnak, főleg a kisebbik lánya.

"Apa sokszor rosszkedvű, látszik rajta, hogy sokat idegeskedik, aggódik és fél. Attól féltjük, hogy felemészti őt az egész ügy, pedig bírnia kell még a harcot" - mondta Virág.

Győzikének van mitől félnie ugyanis akár 20 hónapra is börtönbe kerülhet.

Forrás: origo.hu

Kép: Instagram/gaspargyozo

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 17. 16:05, vasárnap | Bulvár

Visszatért a világ első játékfilmes forgatócsoportja a Nemzetközi Űrállomásról

Visszatért a Földre vasárnap a világ első forgatócsoportja, amely játékfilmen dolgozott a világűrben.

2021. Október 16. 08:47, szombat | Bulvár

A Coldplay környezetbarát világturnét tervez jövőre

A Coldplay együttes vállalta, hogy 2022-es világturnéja 50 százalékkal alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátással jár majd, mint 2016-os turnéja.

2021. Október 13. 08:51, szerda | Bulvár

Indul a jelentkezés A Dal 2022-ra, élő lesz a zenei kíséret

November 15-ig lehet jelentkezni A Dalba, a köztelevízió zenés produkciójába. Az immár tizenegyedik évadjához ért dalválasztó válogatóiba ismét negyven dal jut, 2022-ben először lesz élő a zenei kíséret.

2021. Október 12. 16:07, kedd | Bulvár

Fegyveres betörők luxuscikkeket raboltak a volt Juventus-játékos lakásából

Fegyveres betörők mintegy 300 ezer euró (108,5 millió forint) értékben luxuscikkeket vittek el az OGC Nice gaboni válogatott labdarúgója, Mario Lemina lakásából.