Városlista
2020. október 27, kedd - Szabina

Hírek

2020. Január 22. 11:00, szerda | Bulvár

Győzike börtönbe kerülhet

Győzike börtönbe kerülhet

Az ügyészség indítványozta, hogy kerüljön börtönbe Győzike, mivel a showman 36 millió forinttal tartozik a NAV-nak.

A Balassagyarmati Járási Ügyészség vádat emelt a Nógrád megyei férfi és társai ellen amiatt, mert körülbelül 35 millió forint adót nem fizettek meg.

A celeb ügyvédje úgy fogalmazott a Blikknek, a hatóság abban látja a problémát, hogy ezek a számlák nem Győzike nevére szólnak, mert a családi cég számlázott.

Az ügyészség börtönbe küldené Győzikét azzal, hogy legkorábban a büntetés kétharmadának letöltése után szabadulhasson és szeretnék, ha elrendelnék a 2013-ban adócsalás miatt kiszabott 1 év 8 hónapos büntetés letöltését is.

Győzike ellen korábban üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás,egy közel 20 millió forintos tartozás miatt emeltek vádat.

Abban az ügyben egy lízingelt luxusautó szerepelt. A nyomozók szerint ezután nem fizette meg az adót a showman, aki szerint ez hazugság, mert ezt az összeget már korábban rendezte.

2017 óta tart a kálváriánk, nem tudunk ettől szabadulni. Olyan ez az egész, mintha valakinek szúrnánk a szemét, ezért tönkre akarna minket tenni - mondta a Blikknek Győzike, akiért a lányai is aggódnak, főleg a kisebbik lánya.

"Apa sokszor rosszkedvű, látszik rajta, hogy sokat idegeskedik, aggódik és fél. Attól féltjük, hogy felemészti őt az egész ügy, pedig bírnia kell még a harcot" - mondta Virág.

Győzikének van mitől félnie ugyanis akár 20 hónapra is börtönbe kerülhet.

Forrás: origo.hu

Kép: Instagram/gaspargyozo

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 26. 14:06, hétfő | Bulvár

Liam Neeson thrillere tartja magát az észak-amerikai mozis toplista csúcsán

Ismét Liam Neeson Becsületes tolvaj című akciófilmje érdekelte a legtöbb nézőt Észak-Amerikában a hétvégén.

2020. Október 25. 08:00, vasárnap | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Szigeti Ferenc (Karthago) - VIDEÓ

Szigeti Ferenc a műsorban elmeséli, hogy milyen sportokat próbált ki élete folyamán és az is kiderül a videóból, hogy milyen sportokat űz jelenleg!

2020. Október 24. 15:04, szombat | Bulvár

Paul McCartney egyedül készítette új, karanténalbumát

A koronavírus-járvány miatti karantén szülte Paul McCartney új albumát.

2020. Október 24. 08:00, szombat | Bulvár

Andonik 4s vendége: Csepregi Éva (Neoton) - VIDEÓ

Az Andonik 4s-ben Csepregi Évával arról beszélgettünk, hogy mennyit számít a külső egy előadó esetében? Elég a szépség vagy tehetség is kell? Ti mit gondoltok? Írjátok meg kommentben!