Városlista
2020. május 29, péntek - Magdolna

Hírek

2010. Május 22. 14:43, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Gyűjtés indult Szalacsi Sándornak

Gyűjtés indult Szalacsi Sándornak

Kerekesszékre gyűjtenek Szalacsi Sándor számára, aki egy több mint 20 éve készült amatőrfilmmel vált közismertté, azóta pedig a börtönt is megjárta felesége meggyilkolása miatt.

Elektromos kerekesszékre gyűjtenek Szalacsi Sándornak, aki az elmúlt években elszenvedett betegségei miatt annyira legyengült, hogy szinte járni sem tud, és a kezeit sem tudja használni.


Szalacsi Sándor, 58 éves kocsordi férfi 1989-ben szerepelt Bogdányi Ferencnek egy, a faluban készülő atombunkerről szóló amatőr filmjében, ami később az internetre került, így vált ismertté. Már halálhírét is keltették, valójában azonban börtönben ült, amiért - túlzott önvédelemből - meggyilkolta a feleségét. Jelenleg egy nyíregyházi szeretetotthonban él. A kerekesszékre való gyűjtésben egyébként Bogdányi Ferenc segíti.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 29. 10:20, péntek | Bulvár

Zuckerberg: a közösségi platformoknak nem szabad az igazság döntőbíráiként fellépniük

A közösségi platformoknak nem szabad az igazság döntőbíráiként fellépniük mindenben, amit az emberek az interneten kifejtenek

2020. Május 27. 14:01, szerda | Bulvár

Megvan Tom Cruise szupertitkos űrfilmjének a rendezője is

Doug Liman fogja rendezni Tom Cruise tervezett űrfilmjét, amelyet, legalábbis részben, a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) fognak forgatni.

2020. Május 26. 07:09, kedd | Bulvár

Fehér parlagi szamár született a debreceni állatkertben

Fehér parlagi szamár született a debreceni állatkertben: az életerős és kifogástalan étvágyú kis csődör május 7-én, Gusztáv napján jött világra egy bő év vemhességet követően, így gondozói a Guszti névre keresztelték

2020. Május 25. 15:02, hétfő | Bulvár

Szívrohamon esett át Brian May, a Queen gitárosa

Szívrohamon esett át, de már jobban van Brian May, a világhírű Queen együttes gitárosa.