Városlista
2020. február 28, péntek - Elemér

Hírek

2020. Január 22. 14:25, szerda | Belföld

Gyújtogatott egy fiatal az InterCity mosdójában

Gyújtogatott egy fiatal az InterCity mosdójában

Január 17-én kora délután vették észre, hogy valaki a mosdóban gyújtogatott. Riasztották a tamási rendőröket.

A MÁV egyik dolgozója tett bejelentést, amikor meglátta, hogy a Budapest és Pécs között közlekedő vonat egyik mosdóját valaki felgyújtotta.

A rendőrök a pincehelyi megállóhoz érkeztek, itt kezdték a nyomozást. Hamar rájöttek, hogy egy 23 éves dunaharaszti fiatalt kell keresniük.

A gyújtogató ihallgatásakor elmondta, hogy nem volt érvényes jegye és azért ment be a mosdóba, hogy időt nyerjen. Közben egy cigarettacsikkel meggyújtotta a mosdóban lévő papírtekercseket.

A férfi ellen garázdaság miatt indult eljárás.

Forrás: origo.hu

Kép: police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 28. 06:03, péntek | Belföld

Riasztották a Magyar Honvédség Gripenjeit kedden este

Nem létesített rádiókapcsolatot a magyar polgári légiforgalmi irányítással az a pakisztáni felségjelű repülőgép, amely Nagy-Britannia - Pakisztán útvonalon haladva lépett be hazánk légterébe február 27-én, az esti órákban - közö

2020. Február 28. 05:02, péntek | Belföld

Változékony idővel ér véget a tél

Pénteken viharos szél, zivatar és havazás is lehet. Vasárnap, a tavasz első napján ismét csapadékos lesz az idő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos előrejelzéséből.

2020. Február 28. 05:00, péntek | Belföld

A V4-ek támogatják a nyugat-balkáni országok mielőbbi integrációját az EU-ba

A visegrádi négyek támogatják a nyugat-balkáni országok mielőbbi csatlakozását az Európai Unióhoz. Meggyőződésük, hogy ez hozzájárul a régió és egész Európa stabilitásának és biztonságának megerősítéséhez

2020. Február 27. 20:06, csütörtök | Belföld

Megtalálták a 2020 önkéntest Európa legnagyobb passiójátékára

Hamvazószerdára sikerrel zárult a Passió2020, április 4-én 15.00 és 19.00 órai kezdettel, a Papp László Budapest Sportaréna küzdőterén megrendezésre kerülő előadás önkéntes szereplőinek toborzása.