Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2010. Május 14. 14:33, péntek | Belföld
Forrás: HírTV

H1N1 teszt: mi folyik itt?

H1N1 teszt: mi folyik itt?

Kern József tavaly december 9-e óta, az Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal pedig idén március 18-a óta tudja: az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat sorozatos bevizsgálásai során egyértelműen kiderül

Ennek ellenére a cég piacra dobta a terméket, az engedélyezési hivatal pedig nemhogy azonnal intézkedett volna a teszt visszahívásáról, tehetetlenkedései miatt azt a mai napig használják a közegészségügyben. Botrány a javából, hogy a fővárosi Bajcsy-Zsilinszky kórház több mint 50, influenzás panaszokkal az orvoshoz forduló beteget vizsgált meg az alkalmatlan eszközzel, és pontatlansága ellenére ez alapján állapították meg betegségüket, s határozták meg számukra a szükséges gyógymódot.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 04. 15:09, hétfő | Belföld

Eltűnt a Kis-Duna-ágban a büntetés-végrehajtás két munkatársa

Eltűnt a büntetés-végrehajtás két munkatársa Rácalmás közelében hétfő délelőtt a Kis-Duna-ághoz tartozó területen - közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) az MTI-vel.

2022. Július 04. 14:07, hétfő | Belföld

Meghalt egy siklóernyőt, vádat emeltek a katonai mentés ügyében

Vádat emeltek a vértesszőlősi katonai mentés ügyében - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség hétfőn az MTI-vel.

2022. Július 04. 12:48, hétfő | Belföld

Kigyulladt egy társasházi lakás Debrecenben, nyolc embert kórházba vittek

Kigyulladt egy társasház harmadik emeleti lakása Debrecenben hétfőn kora reggel, nyolc embert vittek kórházba - közölte a hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság sajtóügyeletese az MTI-vel.

2022. Július 04. 08:54, hétfő | Belföld

Ismét fokozódik a kánikula

A hidegfront megérkezése előtt hétfőn még újra fokozódik a hőség - hívta fel a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésében.