Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Június 25. 12:45, hétfő | Helyi
Forrás: Horváth Lilla

Ha Király Viktor szíve táncol, vele táncol az egész világ! - Interjú az énekessel - GALÉRIA

Ha Király Viktor szíve táncol, vele táncol az egész világ! - Interjú az énekessel - GALÉRIA

Király Viktor a táncfesztivál egyik sztárjaként lépett színpadra városunkban. Mielőtt azonban táncra bírta volna a közönséget, nyilatkozott portálunknak az új dalairól, szerelméről és nyári terveiről.

Király Viktor a táncfesztivál egyik sztárjaként lépett színpadra városunkban. Mielőtt azonban táncra bírta volna a közönséget, nyilatkozott portálunknak az új dalairól, szerelméről és nyári terveiről.

infoGyőr: - A "Move faster" című legújabb dalodban, a nővéred, Király Linda is közreműködik. Milyen a fogadtatása az új dalodnak? Terveztek még közös munkát a testvéreddel a jövőben?

Király Viktor: - Lekopogom, eddig úgy tűnik, hogy nagyon sikeres az új dalunk, az emberek szeretik, hiszen ez egy igazi nyári, bulizós szám. Azt viszont ki kell hangsúlyoznom, hogy ez a műfaj egy mellékvágány nekem. Ez is egy része annak, aki vagyok, de az igazi énemet más dalokban tudom igazán megmutatni. Persze nagyon örülnék neki, ha lenne még folytatása a Lindával való közös munkának is, de ugyebár két különböző egyéniség vagyunk, külön karrierrel. Ezért is adtam ki egy teljesen különálló dalt, ami még eléggé friss, csupán pár napja
játsszák a rádiók.

iGy.: - Mesélnél erről az új dalodról egy kicsit?

K.V.: - Ez egy eléggé lírikus, lassú dal, s ez sokkal inkább közelebb is áll hozzám. Mondhatni, ez az első dal, amiben igazán meg tudom mutatni magamat, mivel ezt teljes egészében én írtam. Eddig is közreműködtem a zeneszerzésben, az első albumomat is nagyrészt én csináltam. Most azonban elhatároztam, hogy ha azt akarom átadni, ami igazán én vagyok, nem engedhetem meg másnak is, hogy beleszóljon a folyamatba.

iGy.: - Honnan merítesz ihletet a dalszerzéshez?

K.V.: - Minden ember teljesen más egyéniség, ezért más-más dolgokból táplálkozunk. Ez a zenében is megmutatkozik. Nagyon sokan azt mondják, hogy kell a fájdalom és a trauma az életben ahhoz, hogy jókat tudjunk alkotni. Én ezt viszont nem így látom... Nem tudok dalt írni, amikor valami rossz történik velem, de még egy hangot sem tudok leütni a zongorán, mert a saját problémámmal foglalkozom, és nem a zenéléssel. Én akkor tudok jalkotni, ha boldog vagyok, ha táncol a szívem. Reméljük, hogy továbbra is sokat leszek az, hiszen akkor sok dal fog születni.

iGy.: - Ebben biztos segíteni fog a párod, Bea. Úgy hallottam, nagyon harmonikus kapcsolatban éltek. A találkozásotokat sorsszerűnek nevezted. Tényleg hiszel a sorsban?

K.V.: - Igen, valóban hiszek a sorsszerűségben, és a mi kapcsolatunk is valószínűleg a sors ajándéka. Régóta ismertem már Beát látásból és elsőre megtetszett. Sokszor elmentünk egymás mellett úgy, hogy csak egyikünk vette észre a másikat. Egyszer egy buliban az élet úgy hozta, hogy végre egymásra találtunk. Azóta is együtt vagyunk, boldogságban, immáron 2 éve.

iGy.: - Egy táncos hölgy rabolta el a szívedet és nemrégen a Lassúzás Világnapján is megtáncoltattál rengeteg embert. A koncerteken is ropják a dalaidra?

K.V.: - Persze, hiszen olyan dalokat játszunk a fesztiválokon, amikre jól lehet rázni, és még mi is ropjuk a színpadon.

iGy.: - A nyárra mik a terveid? A sok munka mellett jut majd idő a pihenésre is?

K.V.: - Igen, mindenképpen szeretnék időt szakítani a pihenésre, de most még javában folyik a munka. Jön a videoklipje az "Over" című számomnak, és egyenlőre az ezzel járó fellépésekkel leszek elfoglalva. Augusztusban viszont mindenképpen szeretnénk kimenni Beával New Yorkba a barátainkhoz.

iGy.: - Így végezetül még megkérdezhetem, hogy mit jelent a karodon a tetoválás?

K.V.: - Persze, Ez egy családi szimbólum. A három korona a három Király testvért jelképezi, a neveink kezdőbetűivel, illetve anyu és apu nevei is itt díszelegnek.

Fotó: Nagy Péter

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.

2024. Április 24. 09:20, szerda | Helyi

Ez a verseny nemzetközi találkozóhelye a makett köré szövődött barátságoknak – ilyen volt a 26. Mosonshow

Rengeteg ember, és még annál is több részletgazdag makett: ilyen volt az a makettverseny Mosonmagyaróváron, ahová még ázsiai országokból is érkeztek versenyzők.

2024. Április 24. 08:13, szerda | Helyi

Választás 2024: Dr. Dézsi Csaba András

A programról, az elmúlt 4.5 évről és az ellenfelek egy-egy kritikájára is reagált Dr- Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP polgármersterjelöltje

2024. Április 24. 07:16, szerda | Helyi

Mutatjuk a Speedmarathon eredményét!

Hazánkban április 23-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 26 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.