Városlista
2020. augusztus 4, kedd - Domonkos

Hírek

2012. Június 25. 12:45, hétfő | Helyi
Forrás: Horváth Lilla

Ha Király Viktor szíve táncol, vele táncol az egész világ! - Interjú az énekessel - GALÉRIA

Ha Király Viktor szíve táncol, vele táncol az egész világ! - Interjú az énekessel - GALÉRIA

Király Viktor a táncfesztivál egyik sztárjaként lépett színpadra városunkban. Mielőtt azonban táncra bírta volna a közönséget, nyilatkozott portálunknak az új dalairól, szerelméről és nyári terveiről.

Király Viktor a táncfesztivál egyik sztárjaként lépett színpadra városunkban. Mielőtt azonban táncra bírta volna a közönséget, nyilatkozott portálunknak az új dalairól, szerelméről és nyári terveiről.

infoGyőr: - A "Move faster" című legújabb dalodban, a nővéred, Király Linda is közreműködik. Milyen a fogadtatása az új dalodnak? Terveztek még közös munkát a testvéreddel a jövőben?

Király Viktor: - Lekopogom, eddig úgy tűnik, hogy nagyon sikeres az új dalunk, az emberek szeretik, hiszen ez egy igazi nyári, bulizós szám. Azt viszont ki kell hangsúlyoznom, hogy ez a műfaj egy mellékvágány nekem. Ez is egy része annak, aki vagyok, de az igazi énemet más dalokban tudom igazán megmutatni. Persze nagyon örülnék neki, ha lenne még folytatása a Lindával való közös munkának is, de ugyebár két különböző egyéniség vagyunk, külön karrierrel. Ezért is adtam ki egy teljesen különálló dalt, ami még eléggé friss, csupán pár napja
játsszák a rádiók.

iGy.: - Mesélnél erről az új dalodról egy kicsit?

K.V.: - Ez egy eléggé lírikus, lassú dal, s ez sokkal inkább közelebb is áll hozzám. Mondhatni, ez az első dal, amiben igazán meg tudom mutatni magamat, mivel ezt teljes egészében én írtam. Eddig is közreműködtem a zeneszerzésben, az első albumomat is nagyrészt én csináltam. Most azonban elhatároztam, hogy ha azt akarom átadni, ami igazán én vagyok, nem engedhetem meg másnak is, hogy beleszóljon a folyamatba.

iGy.: - Honnan merítesz ihletet a dalszerzéshez?

K.V.: - Minden ember teljesen más egyéniség, ezért más-más dolgokból táplálkozunk. Ez a zenében is megmutatkozik. Nagyon sokan azt mondják, hogy kell a fájdalom és a trauma az életben ahhoz, hogy jókat tudjunk alkotni. Én ezt viszont nem így látom... Nem tudok dalt írni, amikor valami rossz történik velem, de még egy hangot sem tudok leütni a zongorán, mert a saját problémámmal foglalkozom, és nem a zenéléssel. Én akkor tudok jalkotni, ha boldog vagyok, ha táncol a szívem. Reméljük, hogy továbbra is sokat leszek az, hiszen akkor sok dal fog születni.

iGy.: - Ebben biztos segíteni fog a párod, Bea. Úgy hallottam, nagyon harmonikus kapcsolatban éltek. A találkozásotokat sorsszerűnek nevezted. Tényleg hiszel a sorsban?

K.V.: - Igen, valóban hiszek a sorsszerűségben, és a mi kapcsolatunk is valószínűleg a sors ajándéka. Régóta ismertem már Beát látásból és elsőre megtetszett. Sokszor elmentünk egymás mellett úgy, hogy csak egyikünk vette észre a másikat. Egyszer egy buliban az élet úgy hozta, hogy végre egymásra találtunk. Azóta is együtt vagyunk, boldogságban, immáron 2 éve.

iGy.: - Egy táncos hölgy rabolta el a szívedet és nemrégen a Lassúzás Világnapján is megtáncoltattál rengeteg embert. A koncerteken is ropják a dalaidra?

K.V.: - Persze, hiszen olyan dalokat játszunk a fesztiválokon, amikre jól lehet rázni, és még mi is ropjuk a színpadon.

iGy.: - A nyárra mik a terveid? A sok munka mellett jut majd idő a pihenésre is?

K.V.: - Igen, mindenképpen szeretnék időt szakítani a pihenésre, de most még javában folyik a munka. Jön a videoklipje az "Over" című számomnak, és egyenlőre az ezzel járó fellépésekkel leszek elfoglalva. Augusztusban viszont mindenképpen szeretnénk kimenni Beával New Yorkba a barátainkhoz.

iGy.: - Így végezetül még megkérdezhetem, hogy mit jelent a karodon a tetoválás?

K.V.: - Persze, Ez egy családi szimbólum. A három korona a három Király testvért jelképezi, a neveink kezdőbetűivel, illetve anyu és apu nevei is itt díszelegnek.

Fotó: Nagy Péter

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 27. 18:49, hétfő | Helyi

A Nemzeti Kutatási Felhő az amerikai egyetemek és IT óriások új, közös kezdeményezése

Új szintre lép a Felhő technológia felhasználása: számítástechnikai mamutcégek közös megállapodásra jutottak egyetemekkel.

2020. Július 27. 18:43, hétfő | Helyi

Mérföldkőhöz ért a Forrás –

Mérföldkőhöz ért a Forrás – Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Nyugat-Dunántúlon című, nagy népszerűségnek örvendő projektünk

2020. Július 17. 14:16, péntek | Helyi

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Forrás projekt - elkezdődtek a képzések...

2020. június végén elindultak az első képzések az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon” című projektben.

2020. Június 24. 11:10, szerda | Helyi

Tudnivalók a különböző klíma típusokról

A klímaválasztás a minden korábbinál szélesebb kínálat ellenére sem egyszerű feladat.