Városlista
2021. december 4, szombat - Barbara, Borbála

Hírek

2017. December 01. 14:05, péntek | Belföld

Háborúznak a kereskedelmi csatornák

Háborúznak a kereskedelmi csatornák

A múltkor a Nielsen Közönségmérés adatai alapján hatalmas sikerrel debütáló A Fal című vetélkedő következő, második epizódját adja le az RTL Klub december 2-án, szombat este 21 óra 20 perckor.

A műsorújságban a Perzsia hercege: Az idő homokja című amerikai kalandfilm olvasható, ahelyett vetítik le.

A műsor következő epizódját azért hozhatta előbbre a tévétársaság, mert korábban kiderült, hogy miután az RTL Klub hosszas tárgyalásokat követően megvásárolta a Fal formátumának jogait, a TV2 Piramis címmel és a korábban még az RTL-nek dolgozó Stohl András műsorvezetésével egy nagyon hasonló produkciót visz képernyőre. Az RTL, hogy megmutassa, ki másol kit, a tervezettnél előbbre hozta a vetélkedőt. Az első epizódot november 19-én is egy hasonlóan utolsó pillanatban bejelentett műsorváltozással adták le, és hatalmas sikert hozott annak ellenére, hogy alig volt idejük kommunikálni a változást. A premier adás a teljes lakosságban 1.293.860 nézőt vonzott, és 27,6 százalékos közönségarányt (shr) ért el, ezzel az idei év egyik legnézettebb műsora lett.

Sebestyén Balázs: Stohl Andrásnak csak a pénz számít
Sebestyén Balázs egy interjúban szúrt oda Andy Vajna Rádió 1-ének, a TV2-nek valamint Stohl Andrásnak és a Class FM-nek, de azért dicsérte is a Rádió 1-et.

A Fal eltakarhatja a TV2 új sorozatának premierjét

A mostani műsorváltozást péntek hajnalban kezdték bejelenteni. Egyébként a kiszemelt időpontban és a műsorváltozásban talán annak is szerepe lehetett, hogy szombaton vele párhuzamosan a TV2-n a Korhatáros szerelem című új, saját gyártású vígjátéksorozat 1. része lesz képernyőn.

Az RTL-es hivatalos közleményben azonban csak annyit írnak, hogy a nagy sikerre való tekintettel érkezik a „a világ legizgalmasabb vetélkedőjének” a következő része, melyben ezúttal is monumentális díszletek között, egyedi látványvilágot és nem utolsó sorban az izgalmakban bővelkedő játékmenet mellett játszanak a játékosok.

A műsort Milánóban forgatták, ott állnak ugyanis rendelkezésre a szükséges technikai feltételek.

A két játékos ezúttal egy házaspár lesz: a 21 éves feleség és az 51 éves férj együtt száll versenybe az akár 100 millió forintos nyereményért. Azt ígérik, feszült pillanatokban most sem lesz hiány, hiszen nem kevés szerencse és jól működő stratégia is kell ahhoz, hogy a kétfős csapat megküzdjön a hatalmas fallal.

Az eredeti műsorformátum gyártója és producere többek között LeBron James, a legendás NBA kosárlabdázó. A közleményben emlékeztetnek rá, hogy RTL Magyarország hosszú versenytárgyalás után szerezte meg a kizárólagos jogot A Fal (The Wall) hazai gyártására.

A Fal műsorvezetője ezúttal is Sebestyén Balázs lesz. Ő épp tegnap adott egy Stohl Andrást keményen bíráló interjút.

Forrás: 24.hu

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 03. 19:01, péntek | Belföld

Lesz elegendő hazai hal karácsonyra

A kedvezőtlen körülmények ellenére nem csökkent jelentősen a tógazdaságok halhozama, így lesz elég hazai hal karácsonyra.

2021. December 03. 18:09, péntek | Belföld

Tíz év alatt negyedére csökkent az adóelkerülés mértéke

Az elmúlt 10 évben negyedére csökkent az adóelkerülés Magyarországon - erre hívta fel a figyelmet pénteki Facebook-bejegyzésében Varga Mihály pénzügyminiszter az Európai Bizottság tanulmányára hivatkozva.

2021. December 03. 17:08, péntek | Belföld

Uniós pályázati csalás miatt ítéltek el három férfit Szegeden

Egy szegedi turisztikai fejlesztés támogató uniós pályázat során elkövetett csalás miatt ítélt el első fokon három év három hónap és két év két hónap közötti börtönbüntetésre három férfit pénteken a Szegedi Törvényszék.

2021. December 03. 15:09, péntek | Belföld

Budapestre tartó repülőn tombolt egy őrjöngő, nyomoznak

A Repülőtéri Rendőri Igazgatóság a nyomozás utólagos elrendelését kezdeményezte a legfőbb ügyésznél annak a szerb férfinak az ügyében,