Városlista
2023. december 11, hétfő - Árpád

Hírek

2011. Október 16. 07:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Hajdú Péter az életéért könyörgött

Hajdú Péter az életéért könyörgött

Szinte megmagyarázhatatlan produkciók sorozatát mutatták be hazánk mágusai Hajdú Péternek, de hiába.

A TV2 Frizbijének műsorvezetője sem jött rá a trükkökre, ráadásul izgulnia is volt miért, hiszen a bemutatók közben az élete is veszélybe került.

Holcz Gábor, Lui és Danny Blue bűvészmutatványain nemcsak a közönség, de még maga Hajdú Péter is elképedt. A műsorvezetőnek kitalálták a gondolatait, Lui mágussal pedig asztalt is lebegtethetett. Itt azonban még nem értek véget a produkciók, zárásként ugyanis egy káposztaszeletelős bemutató következett, melynek alanyául Hajdút választotta Lui.

A mágus először a műsorvezető fejére húzott egy fekete zsákot, hogy ő maga tesztelje: nem lehet rajta átlátni. Ezek után pedig a mágus vette fel, hogy így vágjon le egy darabot kardjával abból a káposztából, amit Hajdú Péter fejére helyezett.

- Ezt most felejtsd el! - kiáltott a műsorvezető rémültében, mikor meglátta, hogy Lui a karddal felé suhint. Az aggodalom nem volt véletlen, ugyanis a produkció előtt Hajdú a lába közé fogott egy uborkát, amin tesztelték is, mennyire éles a mágus "fegyvere".

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 11. 12:11, hétfő | Bulvár

Többször megpördült az autópályán a nyári gumival közlekedő autó

Az autópályák fenntartója folyamatosan tapasztalja, hogy sokan vannak az utakon, akik még mindig nem cserélték le a nyári gumit télire.

2023. December 11. 07:36, hétfő | Bulvár

Árpa Attilát csak a kötelek fogták meg, de Rácz Jenőt is kiütötték a Szárbox döntőjében - Videó

A női döntőben Dobos Evelin és Berki Mazsi találkozott, majd a nehézsúlyú mérkőzésen Brasch Bence és Árpa Attila csapott össze, végül pedig Molnár Áron és Rácz Jenő ütközetét láthatta a közönség.

2023. December 07. 13:46, csütörtök | Bulvár

Halottnak próbálta nyilváníttatni magát egy férfi, hogy megússza a börtönt

Elfogtak egy szabolcsi férfit, aki saját maga halottnak nyilvánításával próbálta megúszni börtönbüntetését.

2023. December 07. 06:00, csütörtök | Bulvár

Hajléktalanoknak készített ajándékcsomagokat Novák Katalin

Novák Katalin szerdán részt vett a Magyar Református Szeretetszolgálat (MRSZ) hajléktalanokat segítő adventi programjában.