Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2011. Október 16. 07:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Hajdú Péter az életéért könyörgött

Hajdú Péter az életéért könyörgött

Szinte megmagyarázhatatlan produkciók sorozatát mutatták be hazánk mágusai Hajdú Péternek, de hiába.

A TV2 Frizbijének műsorvezetője sem jött rá a trükkökre, ráadásul izgulnia is volt miért, hiszen a bemutatók közben az élete is veszélybe került.

Holcz Gábor, Lui és Danny Blue bűvészmutatványain nemcsak a közönség, de még maga Hajdú Péter is elképedt. A műsorvezetőnek kitalálták a gondolatait, Lui mágussal pedig asztalt is lebegtethetett. Itt azonban még nem értek véget a produkciók, zárásként ugyanis egy káposztaszeletelős bemutató következett, melynek alanyául Hajdút választotta Lui.

A mágus először a műsorvezető fejére húzott egy fekete zsákot, hogy ő maga tesztelje: nem lehet rajta átlátni. Ezek után pedig a mágus vette fel, hogy így vágjon le egy darabot kardjával abból a káposztából, amit Hajdú Péter fejére helyezett.

- Ezt most felejtsd el! - kiáltott a műsorvezető rémültében, mikor meglátta, hogy Lui a karddal felé suhint. Az aggodalom nem volt véletlen, ugyanis a produkció előtt Hajdú a lába közé fogott egy uborkát, amin tesztelték is, mennyire éles a mágus "fegyvere".

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.

2024. Július 10. 07:57, szerda | Bulvár

A törpemalacok nem kötődnek gazdájukhoz egy új tanulmány szerint

A kedvencként tartott törpemalacok a kutyákkal ellentétben nem kötődnek gazdájukhoz